Saját hajából ültettek be szemöldököt a nőnek: sok kritikát kap, de nem érdekli

szemöldök Simone Maybin Michael Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simone Maybin megunta a sminkelést, ezért saját hajából ültettetett be magának szemöldököt. Bár kinézetét bőven éri kritika, vannak, akik szerint úgy néz ki, mint Michael Jackson, ő azt mondja, kiválóan érzi magát a bőrében. 

Simone Maybin sosem volt kibékülve ritkás szemöldökével, ezért nap mint nap 20 percet töltött azzal, hogy dúsabbra sminkelje azt. Később azonban meglátott egy szemöldökátültetés-hirdetést az Instagramján, és úgy döntött, él a lehetőséggel.

A Daily Mailnek elmondta, elment Dr. Jason Champagne specialistához - ő végezte Chrissy Teigen szemöldökátültetését is - elvégeztette a beavatkozást, és tökéletesen elégedett a végeredménnyel.

"Tízszer jobban nézek ki, mint ahogy elképzeltem, pontosan ez volt a helyes döntés!" - nyilatkozta, és azt sem tagadta, hogy nem két fillérbe került a beavatkozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.