Tóth Vera megható posztban írta le, mit jelent számára az ujján csillogó jegygyűrű

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
boldogság jegygyűrű eljegyzés család megható Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera végre megkapta a végleges jegygyűrűjét, és a csillogó ékszer kapcsán megosztotta követőivel, mit jelent számára a gyűrű, amit leendő férjétől kapott.

Mindenkinek másért fontos egy eljegyzés, vagy egy esküvő, és akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem tartják fontosnak a "papírt", és az ezzel járó felhajtást. Tóth Vera immár a menyasszonyok táborát erősíti, és egy pillanatig nem tagadta, neki milyen sokat számít, hogy Pauli Zoltán a vőlegénye lett.

Az énekesnő ezúttal közelről is megmutatta végleges jegygyűrűjét - az előző ugyanis kicsit kisebb volt, mint kellett volna - és megható posztban írta le, számára mit jelent ez az ékszer.

„Ennek igenis van súlya. Nem szó szerint értem, hanem lelkileg.

Benne van az életünk, a bele fektetett munka, a megértés, a boldog pillanatok, az egész pandémia által okozott megpróbáltatások hada, a megerősítés, a fent, a lent, a kommunikáció fontossága, a támogató szó, a társam jelenléte, az érzés, hogy szeretnek ,és hogy szerethetek valakit.

Persze, mondják, ne egy tárgy döntse ezt el, hanem belül érezzem, és tényleg nem is ez dönti el, ez csak szép szimbóluma annak a sok mindennek, amit egymásért teszünk meg nap mint nap, egy gyönyörűség, amire, ha ránézek, eszembe jut, hogy jó vagyok, ami megerősít abban, hogy értékes minden perc, amit az élet adhat.

Innentől mindig viselem, büszkén, mert ez is fontos, hogy büszkék lehessünk egymásra és különlegesnek érezhessem magam azért, hogy engem választott"

-írta Vera a fotó mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.