Heti holdnaptár (január 31 - február 6.): tettre készek leszünk minden pillanatban

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kicsit álmoskásan, kedden az Újhold élményével, szerdától pedig aktívan éljük a mindennapjainkat. A szerdától kialakuló kedvező körülmények kifejezetten jót tesznek az önbizalmunknak, az elkötelezettségnek, a kitartásnak, emellett tettre készek leszünk minden pillanatban. Az viszont mindenkinek az egyéni döntése, hogy mekkora rizikót vállal a remélt sikerért. Kicsi kockázat kicsi eredményt, nagyobb pedig nagyobb eredményt hoz. A Hold ereje aktív, inspirációja mindenkit utolér – nincs vesztenivalónk, cselekedni kell. Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető ezekben a napokban.

2022. január 31., hétfő a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Szélsőséges és bonyolult nap, jó alaposan el lehet estére fáradni. Amennyiben figyelsz, segítesz másoknak és jól kommunikálsz, megúszhatsz minden bonyodalmat.

2022. február 1., kedd a ♒ben (Újhold, Vízöntő)

A hirtelen ránk zúduló nagy mennyiségű, egyben aktív energiákkal óvatosan kell bánni, mert túlzásokba eshetünk és olyat tehetünk, ami inkább kárt okoz, mint hasznot hoz. Óvatosan a heveskedéssel!

2022. február 2., szerda a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni, s ha megvan minden szükséges információ, akkor már csak meg kell valósítani az aktuális feladatokat.

2022. február 3., csütörtök a ♓ban (Növő hold, Halak)

Leterhelő nap, így felesleges kapkodni vagy siettetni a dolgokat. Inkább nézelődjünk, érdeklődjünk, kérdezzünk, fogadjuk be az új információkat. Jó kérdésekre jó iránymutatások érkeznek.

2022. február 4., péntek a ♓ban (Növő hold, Halak)

Lendületes, sok tennivalós, végül nagyon sikeres nap. Ajánlott új dologba kezdeni, bátornak lenni, ismeretlen utakon elindulni. Amit ma gondolatban megteremtesz, az valóra is válik.

2022. február 5., szombat a ♈ban (Növő hold, Kos)

Mindenki cselekedjen saját belátása szerint, legyen ott, ahol lenni akar, tegye azt, ami jólesik. Amennyit ma te magad adsz másoknak, azt pontosan ugyanakkora mennyiségben visszakapod.

2022. február 6., vasárnap a ♈ban (Növő hold, Kos)

Ma csak az igazat szabad mondani. Minden félrebeszélés, füllentés, hazugság extra gyorsan kiderül és kellemetlenséget okozhat. Aki nem meri kimondani a valóságot, az inkább hallgasson bölcsen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.