Kulcsár Edina: "Hadd ne érezzem sz*rul magam amiatt, hogy szerelmes vagyok!"

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook -
válás G.w.M szerelem Kulcsár Edina Szabó András Csuti bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és új pasija, G.w.M. a Story magazinban vallottak először kapcsolatukról. A hetilap most egy videót is közölt Edináékról, amiben a kétgyermekes édesanya őszintén beszél a velük történtekről.

"Rosszul jött ki, hogy egy pénteki napon lekommunikáltuk a jelenlegi férjemmel, hogy válunk, majd ezt követően három nap múlva bejelentettem, hogy rám talált a szerelem. Empatikus embernek tartom magam, és tudom, hogy katasztrófálisan rosszul jött ez ki.

Nyilván tökre szégyellem magam, de egyébként meg bocsánat, hadd ne érezzem szarul magam azért, mert szerelmes vagyok"

-mondta Edina, aki mint mondja, rég lezárta magában a kapcsolatot Csutival.

"Ezerszer és milliószor elnézést kértem a Csutitól, és bár nem állok vele kapcsolatban, a Márk volt barátnőjétől is. Ők azért sértettek és csalódottak, mert amikor az ember kilép valamiből, ott van a halvány remény, hogy hátha egy kis idő elteltével, hátha a gyerekek miatt...

Szerintem ők próbálnak abba kapaszkodni, hogy biztos azelőtt az időszak előtt is ott voltak egymásnak, és emiatt tudták meglépni ezt, de ez nem így van"

-tette hozzá.

"Konkrétan úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna. Ne is minket nézzenek, nézzék a gyerekeinket (...) Attól, hogy a médiában szerepelünk, érző emberek vagyunk."

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.