Weisz Fanni exe elárulta, miért szakítottak, és biztos abban, hogy nem jutnak arra a sorsra, mint Kulcsár Edináék

Forrás: Instagram -
Bókay Gergő Weisz Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan tegnap mi is beszámoltunk arról, Weisz Fanni és Bókay Gergő szerelme véget ért. 2020 nyarán jöttek össze, Fanni és egykori férje, Hajmásy Péter tulajdonképpen párt cseréltek. 

A szakítás hírét Bókay közölte a közösségi médiában.

"Sziasztok! Rengeteg kérdés érkezett a témában, és szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra. A magánéletünket ezután sem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal, ezért szépen kérünk mindenkit, de főleg a sajtó képviselőit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Köszönjük szépen!" - írta a tévés szakember.

Weisz Fanni újra szingli, szakított Nádai Anikó exével, Bókay Gergővel Forrás: Instagram

A Ripost megkereste Fanni extét, mondja el, miért érezte szükségét anna, hogy megossza a szakítás tényét.

"Nem tehettük meg, hogy egyáltalán nem szólalunk meg, mert már napok óta elképesztő mennyiségű kérdés, kinyilatkoztatás, kéretlen vélemény érkezik a levelezőfiókjainkba. Ennek szerettünk volna elébe menni, és tisztázni a dolgokat. Nem vagyunk együtt Fannival. A magánéletünkről ennél bővebben nem fogunk beszélni, erről előre megegyeztünk. Annyit azonban elárulhatok, hogy mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik... Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt" - mondta a szakítás okáról Bókay.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.