Berki Krisztiánhoz is gyengéd szálak fűzhették Kulcsár Edinát: "A párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben"

Forrás: Kulcsár Edina, Facebook -
G.w.M Barcelona Kulcsár Edina Szabó András Csuti pletyka Csuti Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HOT! magazin utánajárt egy régóta keringő pletykának, miszerint Berki Krisztián és Kulcsár Edina évekkel ezelőtt Barcelonában nagyon is közel kerültek egymáshoz.

Berki és Edina is részt vett 2017-ben egy fitneszeseményen Barcelonában, a pletykák szerint itt jöhettek össze.

Kulcsár Edina Berki Krisztiánnal is összemelegedett Forrás: Kulcsár Edina, Facebook

"Abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként. Akkor közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk sokat, elmondta, hogy énekes szeretne lenni, de a párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben. Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere csak azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez" - mondta a magazinnak Berki Kriszián.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy Hódi Pamela pont ezekben a napokban jelentette be, hogy különválnak Berki Krisztiánnal, és akkoriban Edina és Csuti sem élt együtt, szakítófélben voltak. A hírek szerint Edinát és Berkit ekkor gyengéd szálak fűzték egymáshoz.

Berki ezt így kommentálta: "A múltam okkal nincs benne a jövőmben."

Kulcsár Edina viharos szerelemi életéről mindent megtudhatsz itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.