Akár oltóponton is csajozik a magyar rádiós: készen áll egy új kapcsolatra

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
PCR-teszt Harsányi Levente csajozás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente újra készen áll az ismerkedésre. A rádiós azt is elárulta, hogy szokott csajozni.  

"Egy PCR tesztállomás is alkalmas lehet erre, vagy az intézmény, ahol az oltást éppen felveszik. Ebben hiszek, illetve abban, hogy nem kell mindig keresni. Ha van, akit melléd rendelt a sors, az előbb-utóbb biztosan megérkezik. Valahol melléd áll egy bevásárlóközpontban, egy autómosónál vagy bárhol, ahol nem számítasz rá" - mondta el a Borsnak és hozzátette, ha valaki már nem boldog a párkapcsolatában, jobb kilépni abból.

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

"Semmilyen elvárásom nincs sem az életemmel, sem a szerelemmel kapcsolatban. Az az igazi, amikor valakivel találkozol és már az első találkozás után olyan érzésed van, mintha már 5-10 éve ismernéd. Volt régebben egy "feleség-kritérium listám", amin olyan pontok szerepeltek, hogy ne dohányozzon, ne legyen rajta tetoválás, ne vesse alá magát szépészeti beavatkozásoknak, legyen vidéki születésű vagy származású. Ezekből ma már szinte alig van valami, amihez ragaszkodnék" - nyilatkozta a lapnak Levente, aki még tavaly kapta el a koronavírust, ami nagyon ledöntötte a lábáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.