Egy időutazó azt állítja, óriási változás jön idén júliusban: rémisztő, mi vár az emberiségre

rémisztő ijesztő időutazás időutazó emberiség felfedezés Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magát időutazónak tartó TikTok felhasználó azt állítja, hogy idén nyáron lepleződik le a történelem legnagyobb tévedése.

Az utóbbi időben több, magát időutazónak tartó ember állt elő egy-egy hajmeresztő kijelentéssel. Az egyik ilyen, hogy három búvár hamarosan egy különös civilizáció nyomait fogja felfedezni az Atlanti-óceán mélyén. Van, aki azt állítja, idén augusztusban egy hatalmas árhullám csap le az Egyesült Államok keleti partjára, most pedig azt állítja a jövőből érkezett utazó, hogy bár az emberiség abban a tudatban él, hogy a dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtt kihaltak, ez nem így van.

Az időutazó szerint július 13-án Egyiptomban feltűnik egy faj, ami egy nagyjából 3,5 méteres, az Aralosaurusokra emlékeztető hüllő

-szúrta ki a Ripost a videót.

@authentictimetraveler#foryou#foryoupage#fyp#time#timetravel#timetraveler#timetraveller#authentictimetraveler#conspiracy#theory#naturaldisaster#future#news♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.