Ezek a sztárok annyira hasonlítanak egymásra, mintha ikrek lennének

Keira Knightley hasonlóság Natalie Portman magazin Johnny Depp Skeet Ulrich
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet sokszor igazán humoros kedvében van. Legalábbis nehéz lenne más magyarázatot találni arra, hogy az alábbi világsztárok miért néznek ki pontosan ugyanúgy.

A képeket nézve egyáltalán nem meglepő, hogy ezeket a hírességeket úton-útfélen összekeverik egymással, sőt, már az is előfordult, hogy a saját családjuk sem ismerte fel, kit látnak maguk előtt.

Szerencsére ezek a hasonmás sztárok nem szívbajosak, ha ikreikről van szó. Hasonlóságuk rendszeresen örvendezteti meg őket vicces helyzetekkel, amelyeket igyekeznek minél inkább ki is használni. Sőt, olyan is van, hogy valakinek végül pont a hasonlósága hozta meg a sikert.

Ha kíváncsi vagy, mely sztárok szerepelnek az összeállításban, a képre kattintva kiderítheted.

Isla Fisher és Amy Adams

A két színésznőnek nemcsak a hajszíne ugyanolyan, de amikor rájuk nézünk, olyan, mintha a szemünk káprázna, és ugyanazt az embert látnánk. Bár a szemük színe különbözik, a filmrajongók mégis sűrűn összekeverik őket egymással.

Isla Fisher, kihasználva a hasonlóságot, 2016-ban megviccelte a családját és a barátait, és egy karácsonyi üdvözlőlapra a saját képe helyett Adams egy képét használta fel. Mondanunk sem kell, hogy mindenkit átvert ezzel a csínnyel.

Isla Fisher (balra) és Amy Adams (jobbra) Forrás: Getty Images

Mila Kunis és Sarah Hyland

A Rossz anyák című film főszereplője és a Modern család Haley Dunphy-ja tisztában vannak azzal, hogy úgy néznek ki, mintha ikrek lennének. Még 2014-ben Hyland egy interjúban elmesélte, hogy Kunis egyszer odament hozzá, és elmondta, hogy sűrűn összetévesztik a fiatal színésznővel, ő pedig szeret úgy tenni, mintha tényleg ő lenne, mert ettől fiatalabbnak érzi magát. Hyland ezt nem vette zokon, hanem visszakérdezett, hogy zavarná-e Kunist, ha időnként ő is megviccelné az embereket.

Mila Kunis (balra) és Sarah Hyland (jobbra) Forrás: Getty Images

Jennifer Connelly, Demi Moore

A két színésznőnek ugyanolyan sötét haja, zöldesbarna szeme van, és az arcvonásaik is kísértetiesen hasonlítanak. Így nem meglepő, hogy már többször megkapták a kérdést, hogy testvérek-e a valóságban.

Jennifer Connelly (balra) és Demi Moore (jobbra) Forrás: Getty Images

Bryce Dallas Howard, Jessica Chastain

A két színésznőt úton-útfélen összekeverik egymással, és valóban, könnyű összetéveszteni őket, annyira hasonlítanak egymásra. Szerencsére ők is megtanultak együttélni hasonlóságukkal, így nem csinálnak belőle különösebb ügyet, ha valaki összetéveszti őket.

Sőt, amikor egy forgatáson végre találkoztak egymással, az első dolguk az volt, hogy megfogták egymás kezét, és egy tükörhöz sétáltak, majd megállapították: valóban ugyanúgy néznek ki.

Bryce Dallas Howard (balra) és Jessica Chastain (jobbra) Forrás: AFP/Larry Busacca, AFP/Andrew H. Walker

Matt Bomer, Henry Cavill

Nem csak a színésznők között vannak hasonmások, ez a két színész is szinte megszólalásig ugyanúgy néz ki. A legfeltűnőbb különbség közöttük csupán annyi, hogy Matt amerikai, Henry pedig angol származású.

Henry Cavill (balra) és Matt Bomer (jobbra) Forrás: Getty Images, AFP

Natalie Portman, Keira Knightley

A két világhírű színésznő olyannyira hasonlít egymásra, hogy a Star Wars - Bajlós árnyakban Knightley Portman hasonmását játszotta. Knightley az egyik műsorban később bevallotta, hogy rendszeresen összekeverik Portmannal. Bár nemcsak vele, de Kate Winslettel, Rachel Weisszel és Britney Spearsszel is - hogy velük miért, örökké rejtély marad.

Natalie Portman (balra) és Keira Knightley (jobbra) Forrás: Getty Images

Michelle Williams, Carey Mulligan

Michelle Williams és Carey Mulligan szinte ugyanolyan bob frizurája könnyedén összezavarhatja a rajongókat. Hasonlóságukat hajuk mellett csak tovább emeli, hogy hasonló a szemszínük, de még az öltözködési stílusuk is.

Michelle Williams (balra) és Carey Mulligan (jobbra) Forrás: Getty Images

Skeet Ulrich, Johnny Depp

Ha valaki látta a Sikoly (1996) és a Rémálom az Elm utcában (1984) filmeket, több megdöbbentő hasonlóságot is észrevehet. Amellett, hogy mindketten szerepeltek egy-egy Wes Craven által rendezett filmben, mindkettejüknek van egy olyan jelenete, amikor az ablakon másznak be a hősnőhöz. Úgy tudni, ez mind nem véletlen, és Craven, amikor a Sikolyhoz válogatott szereplőket, szándékosan olyan karakterű embert keresett, mint Depp.

Skeet Ulrich (balra) és Johnny Depp (jobbra) Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.