Megmutatta párját Gáspár Evelin: senki sem szerette és becsülte még ennyire

Varga Attila szerelem Gáspár Evelin Gáspár Evelin párja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónapja szeretett egymásba Gáspár Evelin és Varga Attila. Győzike lánya most először mutatta meg párját.

Attila a közösségi oldalon írt rá Evelinre, egy hétig üzengetettek egymásnak, majd személyesen is találkoztak. A második randi már Evelin születésnapja volt, ahol Attila megismerte az egész Gáspár családot. Ezután Attila elhívta Evelint egy családi nyaralásra, Törökországba, így a lány is megismerhette választottja szüleit. Az események felgyorsultak, tavaly novemberben ugyanis a fiatalok összeköltöztek.

Gáspár Evelin összeköltözött párjával Forrás: Gáspár Evelin/Instagram


"Én költöztem Attilához, méghozzá racionális okokból. A munkája Nyíregyházához köti: a családjával az építőiparban dolgoznak, házakat építenek. (...) Nekem meg sokkal szabadabb, hogy épp milyen munkát vállalok el"
- mondta a Story magazinnak Evelin. Hozzátette, szerelmesek és boldogok. Szeret Attilánál élni, de a kiskirályi életszínvonalból lejjebb kellett adnia, sokkal háziasabb lett, mióta nem szolgálja ki senki. Evelin állítja, senki sem szerette és becsülte még annyira, ahogy Attila.

A fiatalok nem terveznek esküvőt, nem fontos számukra a papír. Ha mégis úgy döntenének, hogy összeházasodnak, akkor azt a Maldív-szigeteken képzelik el. Evelin 30 éves koráig szeretne szülni, utána már nem akar babát, nem szeretne idősen anyuka lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.