Nyolc hónapja szeretett egymásba Gáspár Evelin és Varga Attila. Győzike lánya most először mutatta meg párját.

Attila a közösségi oldalon írt rá Evelinre, egy hétig üzengetettek egymásnak, majd személyesen is találkoztak. A második randi már Evelin születésnapja volt, ahol Attila megismerte az egész Gáspár családot. Ezután Attila elhívta Evelint egy családi nyaralásra, Törökországba, így a lány is megismerhette választottja szüleit. Az események felgyorsultak, tavaly novemberben ugyanis a fiatalok összeköltöztek.

Gáspár Evelin összeköltözött párjávalForrás: Gáspár Evelin/Instagram


"Én költöztem Attilához, méghozzá racionális okokból. A munkája Nyíregyházához köti: a családjával az építőiparban dolgoznak, házakat építenek. (...) Nekem meg sokkal szabadabb, hogy épp milyen munkát vállalok el"
- mondta a Story magazinnak Evelin. Hozzátette, szerelmesek és boldogok. Szeret Attilánál élni, de a kiskirályi életszínvonalból lejjebb kellett adnia, sokkal háziasabb lett, mióta nem szolgálja ki senki. Evelin állítja, senki sem szerette és becsülte még annyira, ahogy Attila.

A fiatalok nem terveznek esküvőt, nem fontos számukra a papír. Ha mégis úgy döntenének, hogy összeházasodnak, akkor azt a Maldív-szigeteken képzelik el. Evelin 30 éves koráig szeretne szülni, utána már nem akar babát, nem szeretne idősen anyuka lenni.