Lékai-Kiss Ramóna: "Nem tudhatják, mi az oka annak, hogy Noénak még nincs testvére"

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna szülés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár zsűritagja, Lékai-Kiss Ramóna nem csupán dicséretet kap – bántást is. Legutóbb, amikor azt a megjegyzést írták egy fotójához, hogy biztosan terhes, azt válaszolta: „Nem vagyok terhes, csak dagadt!". A szerdán megjelenő hot! magazinban arról is mesél Ramóna, hogyan érintik az ilyen típusú kritikák.

„Évek óta ezt kapom, ami, bevallom, kicsit zavaró, bár tudom, hogy sokan azért kérdezik, mert várják a kistesót. A tévében ráadásul egy asztal mögött ülve látnak csupán, mégis azt mondják, hogy terhes vagyok – nem vagyok az. De bizony bántó tud lenni! Nem tudhatják, mi zajlik a háttérben, mi az oka annak, hogy Noénak még nincs testvére. Rosszul esik, de nekem nincs gondom az alkatommal, a testemmel. Három évvel ezelőtt megszületett a kisfiunk, aki mindennél boldogabbá tesz, és nem húzódott vissza teljesen a hasam. Ez csak ennyi" – ecsetelte a színésznő-műsorvezető, aki a hot!-ban többek között arról is beszámol, hogy a házasságuk a hagyományos férfi-női szerepek mentén szerveződik-e a férjével, Lékai Mátéval.

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna

Keressétek a hot!-ot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.