Vilmos herceg kamaszként imádta az olyan szupermodelleket, mint Naomi Campbell és Cindy Crawford. Diana hercegnő pedig kedveskedni szeretett volna kisfiának, ám a meglepés nem pont úgy sült el, ahogy gondolta.

Kamaszként mindannyian kínosnak érezzük a szüleinket, és úgy tűnik, ez alól még a királyi család sem számít kivételnek. Vilmos herceg elmesélte, hogy néhai édesanyja, Diana hercegnő úgy meglepte, amikor 12-13 éves volt, hogy majdnem leesett a lépcsőn - írja a Mirror.

A hercegnő a fiaival, 1995-ben, Vilmos herceg születésnapján.Forrás: AFP/Johnny Eggitt

A kamasz Vilmos annyira rajongott a szupermodellekért, hogy még a hálószobájának a falait poszterek borították a modellekről. Pont ezért Diana igazán különleges meglepetéssel akart kedveskedni nagyobbik fiának, és megszervezte, hogy Cindy Crawford, Naomi Campbell és Christy Turlington várják őt, amikor hazaér az iskolából.

A meglepetés sajnos nem érte el a kívánt hatást. Vilmos szinte sokkot kapott, amikor meglátta a modelleket, és majdnem leesett a lépcsőn. "12 vagy 13 éves fiú voltam, és tele volt a szobám poszterekkel" - kezdte. "Élénkpirosra váltam, és nem tudtam, mit mondjak, és azt hiszem, felfelé menet majdnem leestem a lépcsőn" - folytatta. Persze az idő mindent megszépít, és ma már Vilmos is őszintén tud nevetni az élményen.

Az utóbbi időben több érdekes történet is napvilágra került a királyi családról. Kiderült, hogy Katalin borzasztóan zokogott az esküvője előtt, de azt is megtudtuk, hogy milyen trükkel láncolta magához Vilmost.