Diana meg akarta lepni Vilmos herceget - ennél rosszabbul nem is sikerülhetett volna

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
szupermodell Vilmos herceg kínos Diana hercegnő kamaszkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg kamaszként imádta az olyan szupermodelleket, mint Naomi Campbell és Cindy Crawford. Diana hercegnő pedig kedveskedni szeretett volna kisfiának, ám a meglepés nem pont úgy sült el, ahogy gondolta.

Kamaszként mindannyian kínosnak érezzük a szüleinket, és úgy tűnik, ez alól még a királyi család sem számít kivételnek. Vilmos herceg elmesélte, hogy néhai édesanyja, Diana hercegnő úgy meglepte, amikor 12-13 éves volt, hogy majdnem leesett a lépcsőn - írja a Mirror.

A hercegnő a fiaival, 1995-ben, Vilmos herceg születésnapján. Forrás: AFP/Johnny Eggitt

A kamasz Vilmos annyira rajongott a szupermodellekért, hogy még a hálószobájának a falait poszterek borították a modellekről. Pont ezért Diana igazán különleges meglepetéssel akart kedveskedni nagyobbik fiának, és megszervezte, hogy Cindy Crawford, Naomi Campbell és Christy Turlington várják őt, amikor hazaér az iskolából.

A meglepetés sajnos nem érte el a kívánt hatást. Vilmos szinte sokkot kapott, amikor meglátta a modelleket, és majdnem leesett a lépcsőn. "12 vagy 13 éves fiú voltam, és tele volt a szobám poszterekkel" - kezdte. "Élénkpirosra váltam, és nem tudtam, mit mondjak, és azt hiszem, felfelé menet majdnem leestem a lépcsőn" - folytatta. Persze az idő mindent megszépít, és ma már Vilmos is őszintén tud nevetni az élményen.

Az utóbbi időben több érdekes történet is napvilágra került a királyi családról. Kiderült, hogy Katalin borzasztóan zokogott az esküvője előtt, de azt is megtudtuk, hogy milyen trükkel láncolta magához Vilmost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.