Nem fogod elhinni! Ebből élt a lezárások alatt Bajor Imre lánya, Lili

Forrás: Bajor Lili / Facebook -
Bajor Imre takarítás koronavírus Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Lili édesapja nyomdokaiba lépett.  Lili 2019-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, de a lezárások miatt nem tudta rögtön megcsillogtatni tudását és más munkákból kellett fenntartania magát.

„Szerencsére nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodom. Amikor bezártak a színházak, nem volt bevételem, angolt tanitottam, meséket narráltam, takarítottam" – mesélte a Meglepetés magazinnak a 26 éves Lili.

A színésznőnek nagy tervei vannak:

„Le akarom tenni a doktorit, és gyerekeket szeretnék tanítani".

Forrás: Bajor Lili / Facebook

Lili sok olyan kezdeményezésben is részt vesz, amelyeket maga talált ki és a barátaival valósít meg.

„Fontosnak tartom, hogy a fiatalokkal megismertessem a klasszikus irodalmat, és az interneten elérhetőek legyenek ezek a feldolgozások. Nagyon büszke vagyok erre a munkára, és főleg arra, hogy barátaim bíztak bennem, hogy együtt sikerre vigyük ezt a kezdeményezést"- mesélte a szabadúszó színésznő.

A színésznő magánéletét nem szeretné a nyilvánosság előtt élni, de annyit elmondott, hogy boldog párkapcsolatban él, a házasságot viszont egyikük sem sürgeti.

Lili nagyon sokat változott az elmúlt években, az utóbbi időben húsz kilótól szabadult meg, csak úgy ragyog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.