Saját kertjébe temethetik el Ed Sheerant és családját

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
halál család kert Ed Sheeran énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa kéréssel fordult Ed Sheeran az angliai Shuffolkban található Framlingham városvezetése felé. Arra kért engedélyt a zenész, hogy a kertjében kriptát építetthessen, melyben majd őt és családját is végső nyugalomra helyezhetik. 

Sheeran szereti ingatlanokba fektetni a pénzét, összesen 27 lakása, háza és villája van, amelyeknek az értéke körülbelül 24,2 milliárd forint lehet. Az énekes folyamatosan építkezik vagy éppen felújít. Mindig valami új dolgon töri a fejét, amit pedig most talált ki az egészen elképesztő. Egy sírkamrát épít majd a birtokán, amelyben el tudják temetni őt is és egész családját. Az engedélyt ugyan megkapta az városvezetéstől, de nem mindenki lelkesedik az ötletért.

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az egyik szomszéd úgy gondolja, hogy a várost jól kiszolgálja az egyház, így nincs arra szüksége az embereknek, hogy kriptát építsenek a kertjeikben.
"A hírességek annyira elszakadtak a valóságtól, már meghalni sem akarnak ugyanúgy, mint a hétköznapi emberek" – fejezte ki nemtetszését a nő a Mirrornak.

Az énekesnek egyébként 2020-ban született meg első gyermeke, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.