Rúzsa Magdi a szülésről: "Két csapat dolgozott együtt, legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon"

Rúzsa Magdi kórház hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi 62 napot volt kórházban, már a hármasikrek születése előtt be kellett feküdnie. A kicsik február elején jöttek világra, és most végre hazamehetett a nagy család.

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán, egy fotóval tudatatt a hírt, hogy hármasikreivel elhagyhatták a kórházat. Hosszú posztban mondott köszönetet a kórház dolgozóinak, név szerint is megemlítve őket. Az ikrekről annyit árult el, hogy egészségesen jöttek a világra, és az életre felkészülten vihetik őket haza.

"Hazaértünk!
A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt a majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen , életre felkészülten jöhessenek velünk haza. dr. Vermes Gábor amíg vagyok imába foglalom a neved minden nap!
dr. Bodrogi Eszter a tiédet is. A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk.
A szívem vigyáz rátok!
Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását.
Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon
Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. A sikeres szülést és Lujzi, Keve, Zalán gyors ellátását és inkubátorba helyezését köszönöm; dr. Vermes Gábornak, dr. Kazár Tibornak, dr. Király Gábornak, dr. Valler Krisztiánnak, Mészáros Molnár Veronikának, Csalló Líviának, Békés Norbertnek, dr. Simon Adriennek, dr. Csirinyi Dorottyának, dr. Pataki Rozáliának, dr. Jánosi Kingának, Talabos Renekának, Markóné Koblencz Rékának, Illyés Mónikának. (Szeretlek benneteket Pic angyalkák és Irén szülésznő!) Margitkát, a tisztaság angyalát meg ölelem.
Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban.
Köszönöm édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!" - írta az énekesnő a fotóhoz, amin éppen elhagyják a szülészeti osztályt.








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.