Aurelio a rendőr előtt akarta felszívni a kokaint a földről - őszintén vallott

Forrás: Instagram, Aurelio -
drog kokain rendőrség Összezárva Hajdú Péterrel Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio Caversaccio őszintén beszélt Hajdú Péternek korábbi drogügyleteiről.

Aureliót még 2015-ben kapták el az 51-es főúton, zsebében 38 gramm kokainnal, később, a házkutatás során további két gramm marihuánát is találtak nála. Mindezen felül a szervezetében mindkét szer kimutatható volt. Ekkor kellett először bíróságra mennie, de akkor még megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel. Ha ez az eset nem történik meg, a volt valóságshow szereplőnek valószínűleg most nem kellett volna börtönbe vonulnia - írja a Bors.

"Harmincegy nap hiányzott, és akkor felfüggesztettet kaptam volna most. Ennyit vártam a laborvizsgálatra, ahol azt nézték, milyen tartalmú a kokain, azaz mennyi a valós százaléka a negyven grammnak. Végül az eredmény kimutatta, hogy 26 gramm a tartalma, ez számított az ítéletben. Harminc gramm fölött van a meghatározó mennyiség, ez még csak a 'csekély' kategóriába tartozott, négy grammon múlt ez is. Ha elérte volna a negyvenet, akkor vége, és azonnal ülnöm kellett volna. Az volt a mázlim, hogy egy rossz minőségű kábítószer volt, mert átvertek, és nem volt jó hatóanyagú" – mondta Aurelio az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

VV Aurelio Forrás: Instagram, Aurelio

"Megvettem drága pénzért, hazajöttem, és akkor életemben először kipakoltatták a zsebeimet. Le vagyok bilincselve, ki van rakva a kokain a motorháztetőre, és közben potyog le a földre. Úgy be voltam ijedve, hogy megkértem a nyomozót: 'Elnézést, Uram! Azt, ami lepotyog, azt nem lehetne...' – utaltam arra, hogy 'elfogyasztanám', azzal megpróbálva oldani a stresszt" – idézte fel, majd ezután kijelentette, nem is az fájt neki igazán, hogy elkapták, hanem az, hogy elvették tőle a kábítószert.

A svájci származású Aurelio összeomlott, amikor hét évvel ezelőtt elvesztette édesapját. Azóta is magát hibáztatja a halála miatt, hiszen édesapja akkor kapta harmadik infarktusát, amikor kiderült, Aureliónál egy házkutatás során drogot találtak és 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.