Sztárok, akiknek egyik pillanatról a másikra kikerültek a rivaldafényből

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Flower Film / Columbia Pictures/Flower Film / -
Lindsay Lohan sztárok magazin Taylor Lautner Cameron Diaz Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban óriási verseny folyik egy-egy nagyobb szerepért, hiszen a befutott sztárok mellett folyamatosan mutatkoznak be újabb tehetségek. Válogatásunkban 5 olyan hírességet mutatunk be, akinek a rivaldafényből vajmi kevés jutott.

Ismerősen cseng Taylor Lautner vagy Freddie Prinze Jr. neve? Nem véletlen, hiszen egykor sikerfilmekben játszottak, ám napjaink befutott sztárjaival esélyük sincs versenyezni.

Lindsay Lohan

1998-ban a színésznő még csak 11 éves és "kilenc hónapos" volt, amikor a nagyközönség megismerte őt szeplős, vörös hajú kislányként az Apád-anyád idejöjjön! című filmben. A paparazzik egészen tinédzser koráig imádták, sőt, a kíváncsi újságírókat le sem tudta vakarni magáról. Aztán átesett a ló túloldalára: túlzásba vitte a partizást, az alkohol- és kábítószer-használatot, és szinte teljesen elveszítette önmagát. Olyan is előfordult, hogy azért küldték el egy forgatásról, mert nem tudta elvégezni a feladatát. Később diszkókat üzemeltetett Görögországban, és ugyan kisebb szerepekben még játszott, de mindössze ennyi jutott neki a reflektorfényből.

Lindsay Lohan és Dennis Quaid az Apád-anyád idejöjjön! című filmben. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Cinema Vehicle Services / The Meyers/Shyer Company / Walt Disney Pictures/Cinema Vehicle Services / The Me

Toby Maguire

A színész Peter Parkert alakította a Pókember című filmben, mellyel hollywoodi sztárrá avanzsált, nem beszélve a Kirsten Dunsttal elcsattant, híresé vált csókjáról. Maguire még a Pókember további két folytatásában is szerepelt, de a franchise többi részében már más vette át a helyét. A nagy Gatsby című filmadaptáción kívül később egyetlen amerikai gigaprodukcióban sem láthattuk őt.

A híres csók Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures / Marvel Studios/Columbia Pictures / Marvel Studi

Cameron Diaz

A színésznő nyolc évvel ezelőtt tűnt el a mozivászonról. 2014-ben erős éve volt, hiszen a Szexvideó, az Annie és A csajok bosszúja című filmek mind sikeresen debütáltak, ám utána visszavonult. Már nem akarta nyilvánosság előtt élni az életét, és úgy érezte: itt az idő elcsendesülni. Cameron Diaz most maximálisan a magánéletére tudja fordítani az idejét. Született egy kislánya; befektető lett több egészségügyi startupban, illetve vállalkozóként organikus borokkal is foglalkozik.

A Charlie angyalaiban. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Flower Film / Columbia Pictures/Flower Film /

Freddie Prinze Jr.

A 2000-es években, ha Freddie Prinze Jr. megjelent a képernyőn, akkor garantált volt a humor, a romantika, a film végén pedig mindig megkapta szíve választottját. Karrierje elején olyan főszerepei voltak, mint A csaj nem jár egyedül (1999) vagy a Pasik és csajok (2000), aztán egy ígéretes főszerep után leáldozott a színészi pályája. Miután Fred karakterében szerepelt a Scooby-Doo filmekben, a színészt mintha már nem vették volna komolyan, ahogy szőke parókával próbálta jól eljátszani a szerepét. Prinze később már nem kapott jelentős szerepeket, ezért animációs sorozatokban kezdett szinkronizálni.

Szőkén a Scooby Doo-ban. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros / Mosaic/Warner Bros / Mosaic

Taylor Lautner

Az Alkonyat Saga meghozta számára a sikert, és tinilányok milliói rajongtak érte. Biztosan mindenki emlékszik arra, amikor a vámpír-sorozat második részben Taylor Lautner ledobja az ingét, és megvillantja kockás hasizmát. A színész ugyan még szerepelt néhány filmes produkcióban, mint a Nagyfiúk 2. vagy az Elhurcolva, de kiemelkedő szerepe az Alkonyat óta nem volt.

Az Alkonyat 2. részében. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Temple Hill Entertainment / Maverick Films/Temple Hill Entertainment / Mave

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.