16 gyermekük mellé újabb babát tervez az amerikai házaspár - Videó

család Amerika házaspár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patty Hernandez mindig is nagy családra vágyott, ami a legnagyobb örömére meg is adatott neki: férjével közösen 16 gyermeket nevelnek és nagyon vágynak egy 17. babára is.

Az Észak-karolinai Charlotte-ban élő 40 éves nő, Patty Hernandez imád édesanya lenni és a családja a legfontosabb dolog az életében. Férjével eddig 16 gyermekük született, de nagyon szeretnének még egy babát, aki ha megfogan, „C" betűvel kezdődő nevet kap majd, ahogyan a testvérei is.

"Isten akaratát teljesítjük, és imádkozunk hozzá, hogy bővítse ki a családunkat, ha akarja. Mindig is nagy családot szerettünk volna, de sosem gondoltuk volna, hogy Isten ennyire megáld minket" - mesélte az édesanya, aki elmondta, ha fiuk születik, a Carter nevet fogja kapni, ha lányuk, akkor Claire lesz a neve.

A 17. gyerek vállalása nem kis felelősség, a házaspár már most is több mint heti 300 fontot (kb. 141 ezer forint) költ a gyerekeik étkeztetésére, állami támogatást pedig nem kapnak - írja a Mirror.

Nemrég egészen elképesztő dologról számoltunk be: két héttel a szülés után újra terhes lett a fiatal anya: másfél évig volt állapotos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.