Patty Hernandez mindig is nagy családra vágyott, ami a legnagyobb örömére meg is adatott neki: férjével közösen 16 gyermeket nevelnek és nagyon vágynak egy 17. babára is.

Az Észak-karolinai Charlotte-ban élő 40 éves nő, Patty Hernandez imád édesanya lenni és a családja a legfontosabb dolog az életében. Férjével eddig 16 gyermekük született, de nagyon szeretnének még egy babát, aki ha megfogan, „C" betűvel kezdődő nevet kap majd, ahogyan a testvérei is.

"Isten akaratát teljesítjük, és imádkozunk hozzá, hogy bővítse ki a családunkat, ha akarja. Mindig is nagy családot szerettünk volna, de sosem gondoltuk volna, hogy Isten ennyire megáld minket" - mesélte az édesanya, aki elmondta, ha fiuk születik, a Carter nevet fogja kapni, ha lányuk, akkor Claire lesz a neve.

A 17. gyerek vállalása nem kis felelősség, a házaspár már most is több mint heti 300 fontot (kb. 141 ezer forint) költ a gyerekeik étkeztetésére, állami támogatást pedig nem kapnak - írja a Mirror.

 Nemrég egészen elképesztő dologról számoltunk be: két héttel a szülés után újra terhes lett a fiatal anya: másfél évig volt állapotos