Súlyosan bántalmazta volt barátnőjét a rapper: a nőnek három bordája tört el

Forrás: Instagram -
Melanie Martin Aaron Carter verekedés bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Carter rapper és Melanie Martin énekesnő kapcsolata mindig is viharos volt. Bár tavaly előtt nyáron eljegyezték egymást, most megint csúnyán összevesztek, sőt, a rappert bántalmazással vádolja ex-barátnője.

Aaron Carter és Melanie Martin énekesnő évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. Két évvel ezelőtt még arról adtunk hírt, hogy Melanie elvetélt, 2021 novemberében azonban az énekesnő egy egészséges kisfiút hozott a világra.

Nick Carter öccse 2021-ben, alig egy héttel közös gyermekük születése után a Twitteren közölte, hogy szakítottak a menyasszonyával, ám ez senkit nem rázott meg igazán, hiszen korábban is szakítottak már. Ha ez nem lenne elég, Melanie-t még a gyermeke születése előtt letartóztatták családon belüli erőszakért, de úgy tűnik, ismét komolyan összebalhéztak.

Aaron Carter és Melanie Martin Forrás: Instagram

Melanie azt állítja, hogy február 21-én összevesztek, a szóváltás közben pedig Carter meglökte és ököllel beleütött a bal bordájába. A balhét az váltotta ki, hogy az énekesnő a szakításuk idején egy másik férfival beszélgetett.

-mondta az énekesnő a Pagesixnek. Martin orvosi feljegyzéseket is csatolt, amivel egy törött borda létezését igazolni tudta. A nő azt állítja, hogy a rappernek dühkezelési problémái vannak, ezért távoltartási végzést kért Carter ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.