Elárulta a NASA, mitől keletkeztek szabályos lyukak a Marson

titokzatos NASA Mars UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét fény derült egy, az UFO-hívőket már jó ideje foglalkoztató rejtélyre. Ezúttal maga a NASA emberei adtak választ a felmerülő kérdésekre.

A NASA elismerte, hogy a Marson talált szabályos lyukakat nem a természet alkotta. Sokan arra tippeltek, hogy ezek fúrt lyukak, és egy idegen civilizáció újabb bizonyítékai, de a valóság sajnos ennél kiábrándítóbb - írja a The Sun.

Mintavétel a Marson Forrás: NASA

A NASA elmondta, hogy a furcsa lyukakért - több mint 30 van a Mars felszínén - valójában az emberiség a felelős. Pontosabban az amerikai Curiosity marsjáró, ami 2012. augusztusa óta járja a Marsot. Az a feladata, hogy mintákat vegyen a talajból, így a tudósok ki tudják elemezni azokat, és még jobban megismerhetik a bolygót.

Már megszokhattuk, hogy időről időre felbukkanak önjelölt UFO-vadászok, akik rendre "megdönthetetlen" bizonyítékokat találnak a földönkívüliek létezésére. Egy férfi például azt állította, élet nyomaira bukkant a Marson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.