Horoszkóp: 3 csillagjegy, melynek szülöttei hamarosan szembenéznek múltjukkal

Forrás: Leemage via AFP/©B.&S.Fletcher/Novapix/Leemage/B.&S.Fletcher -
Bika Skorpió múlt csillagjegy horoszkóp magazin vízöntő csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlttal szembenézni olykor nehéz feladat, de három csillagjegy szülötteinek különösen megéri a közeljövőben.

A múlt hatással van a jelenünkre, akkor is, ha nem vagyunk ennek tudatában. Szükséges megérteni, elfogadni és elengedi a régmúlt fájó tapasztalatait, hogy békés, kiegyensúlyozott és tudatos életet élhessünk. A horoszkóp és a csillagok állása szerint a következő időszakban három csillagjegynek különösen megéri bátornak lenni és szembenézni a múltjával. Eleinte több nehézség és kihívás vár rájuk, de hosszú távon minden fájdalom kifizetődő, később pedig szabadabb és boldogabb életet élhetnek.

Vízöntő

A Vízöntő jegyűeknél elkerülhetetlen, hogy farkasszemet nézzenek a múltjukkal. A következő időszak számukra az önfejlődésről és önmaguk megismeréséről fog szólni. Saját magukat és a teljesítményüket sokszor túl szigorúan értékelik, és az önmagukról alkotott képben nagy hangsúlyt kap, hogy mások mit gondolnak vagy gondoltak róluk. Ha arra fókuszálnak, hogy régi csodálóik elismerik-e vagy szeretik-e őket, az könnyedén az útjukba állhat. Igaz, hogy kreatívan gondolkodnak és ez áthatja teljes énjüket, de amíg nem koncentrálnak teljes mértékben magukra, addig a múlt mindig vissza fogja rántani őket. A csillagjegy szülötteinek fel kell tenni a kérdést: melyek azok a célok és álmok, amelyeket szerettek volna megvalósítani? A válasz garantáltan segítség lesz a teljesebb a jövő felé.

A Vízöntő csillagkép. Forrás: Leemage via AFP/©B.&S.Fletcher/Novapix/Leemage/B.&S.Fletcher

Bika

A csillagok megmondták: a Bika jegyűeknek muszáj lesz felülvizsgálniuk a baráti kapcsolataikat. Érdemes megfigyelniük, hogy kikkel szeretik a legtöbb időt tölteni, és kik azok, akikkel, bár régóta barátságot ápolnak, ez a kapcsolat már nincs jó hatással az életükre. Elengedni egy régi, gyerekkori barátot rendkívül nehéz feladat, de őszintének kell lenniük magukhoz, és belátni, ha az adott kapcsolat már régóta nem tudott fejlődni. Lehet, hogy emiatt bűntudatuk lesz, de ettől sem szabad megijedniük, mert muszáj megszabadulniuk azoktól az emberektől, akik lehúzzák őket. Az előttük álló időszak sok kihívást tartogat számukra, de képesek lesznek megbirkózni a nehézségekkel.

Skorpió

Az elmúlt időszak a Skorpió jegy szülötteinek igazán jótékony volt, hiszen rengeteg ötletet és inspirációt tudtak meríteni a szerzett élményekből. Minden vágyuk, hogy szabadjára engedjék a kreativitásukat és alkossanak, de a megvalósítással kapcsolatban folyamatosan kételyeik támadnak. Először arra kell megtalálniuk a választ, hogy mitől lesznek ennyire szkeptikusak és kishitűek? Másrészről könnyen érezhetik, hogy elvesztették egykori önmagukat. Ám nincs ok az aggodalomra, ugyanis ez az énjük továbbra is bennük van, csupán elő kell hívni önmagukból. Az első lépés, hogy a múlt sérelmeit le tudják zárni, és nyitottá váljanak a jövő lehetőségeire. A csillagok szerint a Skorpió jegyűek már készen állnak, úgyhogy nem érdemes tovább habozniuk.

Tehát a Vízöntőre, a Bikára és a Skorpióra izgalmas időszak vár, amire a csillagok szerint már teljes mértékben fel is készültek: muszáj lezárniuk a múltat annak érdekében, hogy egy jobb, fényesebb jövő várjon rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.