Szabó Ádám fülig szerelmes: ez a kisgyermekes anyuka rabolta el a szívét

Szabó Ádám párkapcsolat titok Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt igazán nagy port kavart Szabó Ádám és Tóth Andi szakítása, akik kapcsolatuk után egy ideig még sokszor látták egymást. Tavaly nyáron azonban  Ádám egyértelmű jelét adta annak, hogy ismét szerelmes, ám már nem Andi a szíve választottja. Kedvesének kilétét viszont titokban tartotta, mivel még nagyon a kapcsolatuk elején jártak - egészen mostanáig. 

A zenész-énekes nemrég a Story magazinnak árulta el, hogy már nincs egyedül:
"Alakulóban van egy kapcsolat, viszont nagyon korai még bármiről is beszélni. Nagyon az elején vagyunk, emiatt nem szeretnék egyelőre bővebben mesélni róla. De tényleg van egy lány, aki megdobbantotta a szívem."

Ádám fejét egy kisgyermekes anyuka csavarta el.

Szabó Ádám: "Van egy lány, aki megdobbantotta a szívem" Forrás: Instagram

A népszerű harmonikás és kedvese, Berni már egy ideje együtt vannak, ám csak ritkán látni róluk közös fotókat, szerelmüket távol a nyilvánosságtól élik meg.

Most azonban kivételt tettek és hosszú idő után posztoltak egy közös-fotót az Instagramra, amelyet IDE kattintva nézhetsz meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.