Világsztárok, akik elkapták a koronavírust

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Vivien Killilea -
Justin Bieber sztárok magazin Hugh Jackman koronavírus Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus a sztárokat sem kímélte az elmúlt időszakban. Számos híresség megfertőződött: volt, aki jobban és volt, aki ramatyul élte meg a gyógyulási időszakot.

Egyeseknek csak enyhébb tünetei voltak, míg volt, akinek kórházi ellátásra is szüksége volt. Nézzük, hogy kedvenceink közül kik fertőződtek meg koronavírussal.

Ashley Tisdale

A High School Musical című filmsorozat egykori sztárja 10 napos karanténba került, amikor koronavírust diagnosztizálták nála. Instagram bejegyzésében írt arról, hogy házi praktikák nélkül nem tudta volna átvészelni a lábadozási időszakot.

Ashley Tisdale Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Vivien Killilea

A színésznő felhívta a figyelmet arra, hogy muszáj a betegség pozitív oldalát is meglátni, ezért ő ezekben a napokban nagyobb hangsúlyt fektetett a mentális egészségére és a töltődésre.

Justin Bieber

A múlt hónapban Justin Biebernek el kellett halasztania a Las Vegas-i koncertjeit, mert az énekesnek enyhe koronavírusos tünetei voltak.

Justin Bieber Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin C. Cox

A világsztár csalódott volt, de belátta, hogy a saját és a rajongói egészsége érdekében muszáj volt a döntést meghoznia. Azóta az is kiderült, hogy fellépéseit június 28-án fogja bepótolni.

Hugh Jackman

A Farkas című film sztárja tavaly év végén fertőződött meg, és ahogy korábban megírtuk, a tüneteiről az Instagram oldalán, egy rövid videóban számolt be.

Hugh Jackman Forrás: AFP/Angela Weiss

"Ma reggel pozitív lett a Covid-tesztem, a tüneteim olyanok, mintha megfázásom lenne, kapar a torkom és folyik az orrom, de jól vagyok" – mondta a Golden Globe-díjas világsztár.

Charlie Puth

A koronavírus épp karácsony előtt döntötte le az énekest. Miután a Covid-19 tesztje pozitív lett, Charlie Puth arra hívta fel a rajongói figyelmét, hogy legyenek óvatosak és vigyázzanak magukra.

Charlie Puth Forrás: Getty Images via AFP/2022 iHeartMedia/Kevin Winter

Először Twitteren számolt be a diagnózisról, és hozzátette: szörnyen érzi magát, de úgy érzi, hogy a betegség nehezén már túl van.

Keira Knightley

2021 novemberében A Karib-tenger kalózai című filmek főszereplője, Keira Knightley és családja elkapta a koronavírust. A színésznő a lányaival együtt lábadozott, de a férjének, James Rightonnak még enyhe tünetei sem voltak.

Keira Knightley Forrás: Imaginechina via AFP/Zhou junxiang - Imaginechina/Zhou Junxiang

"Meg van győződve arról, hogy azért nincsenek tünetei, mert egyike a hideg vízi úszóknak, én pedig nem" – mondta férje álláspontjáról Keira Knightley.

Ed Sheeran

Az énekes tavaly októberben vonult karanténba, amikor kiderült, hogy a világjárvány őt sem kerülte el. Ed Sheeran az Instagram oldalán jelentette be, hogy egy ideig nem tud jelen lenni azokon az eseményeken és projekteken, amelyek igénylik a személyes jelenlétét.

Ed Sheeran Forrás: AFP/Ben Stansall

"Elnézést kérek mindenkitől, akit cserben hagytam. Maradjatok biztonságban" – írta Instagram bejegyzésében a világsztár.

Pink

Pink a Twitteren számolt be arról, hogy kisfiával együtt elkapták a koronavírust. A családtagjaiktól azonnal elszigetelték magukat, így rövid idő alatt meggyógyultak. A világhírű énekesnőt annyira megviselte ez az időszak, hogy a végrendeletét is megírta.

Pink Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Pinknek később más kihívásai is akadtak, ugyanis, miután eltörte a bokáját, egy csúnya szalmonella- fertőzést is elkapott.

Jason Momoa

Az Aquaman sztárja a Dűne című film premierje után jelentette be Instagramon, hogy ő is megfertőződött a koronavírusossal.

Jason Momoa Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Jason Momoa is azonnal karanténba vonult, és a többi világsztárhoz hasonlóan, ő is megnyugtatta „hogylétéről" a rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.