Polgár Tünde elárulta: Ez a hosszú, boldog házasság titka

LifeTV -
házasság ismerkedés Polgár Tünde kapcsolat Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde már több mint két évtizede él boldog, kiegyensúlyozott házasságban férjével. Tünde most elmondta, hogyan kerültek közel egymáshoz, és arról is beszélt, hogy szerinte mi a hosszú házasság titka. 

"Az intimitás nem egyenlő csak a szexszel. Egy érintés, egy ölelés, csók, kézfogás is beletartozik. Sokan lebecsülik, holott ezek az apró gesztusok nagyon fontosak, csakúgy, mint az együtt alvás. Árpival az első perctől fogva egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket, csak azóta alszunk néha külön, amióta beköszöntött a változókor" – mondta a Tünde a Story magazinnak.

Hozzátette, éjszakánként többször is fel szokott kelni, olyankor pedig átmegy olvasni egy másik szobába, és előfordul, hogy végül ott alszik el. Szerelmük Árpáddal már több mint 23 éve kezdődött, de még mindig pontosan emlékszik, hogy hogy ismerkedtek meg egymással.

Polgár Tünde LifeTV

"Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra. Inkább csak szimpátia, majd antipátia, végül szerelem. Egy munka során találkoztunk először, interjút készítettem vele, és nagyon jót beszélgettünk. Azt gondoltam, mély nyomot hagytam benne, de hamar kiderült, hogy tévedtem. Egy évvel később egy rallyversenyen futottunk össze. Odamentem hozzá, ő viszont már azt sem tudta, ki vagyok. Azt hitte, hogy ki akarok kezdeni vele, pedig eszem ágában sem volt, amit neki is elmondtam. Ezt magas labdának vette, mert onnantól folyamatosan hívogatott, randit kért, majd végül találkoztunk" – mondta Tünde. Hozzátette, nagyon zavarta, hogy Árpád folyton a vagyonával kérkedett, ezért egy idő után már a telefont sem vette fel neki. Végül egy divatbemutatón jött el a fordulópont, ahol Árpád már nem csak a trófeát látta Tündében.

"Huszonhárom év telt el azóta, és a mai napig össze vagyunk fonódva. Persze, a szerelem egy idő után átalakult, a rózsaszín köd elmúlt, és nagyon mély szeretet, tisztelet, megbecsülés váltotta fel" – jegyezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.