Caramel őszintén vallott visszavonulásáról: "Közel sem biztos, hogy énekes szeretnék maradni örökre"

Caramel visszavonulás éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel a Ridikül legutóbbi adásának vendége volt, és őszintén vallott az idő múlásáról, visszavonulásáról és későbbi terveiről is. 

Caramelt egyre jobban foglalkoztatja, hogy mit tudna még kihozni az életéből, és a Máté Péter-díjas előadó egyáltalán nem biztos abban, hogy énekesként szeretne nyugdíjba vonulni - írja a Blikk.

„Most, 40 éves koromban elgondolkoztam, hogy életem végéig énekesként szeretnék-e dolgozni. Rájöttem, hogy nem feltétlenül. Folyamatosan változik minden, engem pedig annyi dolog érdekel. Nekem nem adatott meg, hogy tanuljak, mert egy cigánytelepen nőttem fel. Nagy hiányosságom ez, miközben folyamatosan megvan bennem a tudásszomj. Közel sem biztos, hogy énekes szeretnék maradni örökre" - fejtette ki Caramel, aki közel 20 éve dolgozik a zeneiparban.

Caramel néhány hónapja őszintén vallott élete tragédiájáról is, amikor kisöccse autóbalesetét kellett feldolgoznia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.