Molnár Anikó évek óta keresi a szerelmet, legutóbbi kapcsolatának nemrég lett vége. A sok csalódás ellenére még mindig hisz abban, hogy hamarosan megtalálja a nagy őt.

Molnár Anikó a magánéletéről vallott nemrég, elárulta, hogy a kapcsolatai nagy részében eddig mindig ő kezdeményezte a szakítást, aminek a másik fél általában nem örült és próbált még egy esélyt kapni.

"Valahogy elkényelmesednek mellettem a pasik, mert örömmel főzök, mosok, kiszolgálom őket, és azt hiszik, ez alanyi jogon jár" – mesélte a Blikknek  Anikó, aki régi, nagy szerelméről, Bochkor Gáborról is ejtett néhány szót.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor esküvőt és gyermeket tervezettinstagram.com/molnaraniko11/

"Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlenül mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan" – mondta, majd hozzátette, hogy ő már belefáradt a kalandokba, komoly kapcsolatot keres, egy olyan férfit, aki mellett végre lehorgonyozhat.