A mentőkhöz egy nappal korábban érkezett az áprilisi tréfa: Volt, aki nem nevetett

Forrás: Thinkstock -
mentő katasztrófavédelem elaludt szolárium áprilisi tréfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fővárosi szoláriumban kérték tegnap a mentők segítségét, miután egy 40 év körüli férfi túl hosszú ideig tartózkodott a kabinban, és azt hitték, rosszul lett.

A vendég barnító programja már hosszú ideje lejárt, a férfi mégsem hagyta el a kabint. A recepciós hölgy megijedt, hogy a vendég rosszul lett, de nem tudott bejutni hozzá, mivel az ajtó belülről volt bezárva, így a mentők segítségét kérte.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A pesterzsébeti rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de miután ők sem tudtak bejutni, a Katasztrófavédelem segítségét kérték.

Végül kiderült, hogy felesleges volt az aggodalom, a férfi ugyanis egyszerűen elaludt a sötétben, sérülés vagy megbetegedés nem történt. Az áprilisi tréfának is beillő szituáción egyedül a jószándékú recepciós nem tudott mosolyogni, akit nyomasztottak a történtek.

Világszerte tartják a bolondok napját április elsején, hiszen ezen a napon gyakorlatilag bármilyen tréfa és átverés megbocsátható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.