Ettől leesik az állad! Megdöbbentő igazság látott napvilágot a fogkefékről

meglepő érdekesség Tények fogkefe sörte fogkrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk egyik legnépszerűbb tartalommegosztó platformja a TikTok. A közösségi felületen azonban nemcsak táncos videókat, hanem oktató jellegű kisfilmeket is találhatunk.

Az egyik TikTok-felhasználó, - akinek több mint kétszázezer követője van -, rendszeresen posztol edukatív videókat. Az egyik posztját pedig felkapta az internet, ugyanis lerántotta a leplet arról, miért színesek a fogkefék sörtéi. Mind kiderült, a kommentelők jelentős része nem tudta, mire való a kefék fején található "jelzés".

@jmac8781 stop wasting toothpaste#lifehack#todayyearsold#thingsyoudidntknow#didyouknow#toothbrushhack#hacks#lifelesson#over30#over40#over50#over60#over70♬ Taste It - Ikson

Jess a videójában elárulja, hogy okkal színesek a kefék sörtéi. A gyártók ugyanis ezzel jelölik, mekkora az ideális mennyiség a fogkrémből. Nem kell ugyanis a kefe fejének egészét végigkenni a fogkrémmel, elég csak egy borsónyit használni belőle. Pont akkora mennyiséget, mint amekkora területet elfoglalnak a fogkefe fején a színes sörték – számolt be róla a DailyStar.

A napokban egy másik TikTok-videó is vírusként terjedt az interneten. A felvételen egy fiatal nő látható, ahogy kipróbálja azt a módszert, ahogy a párja "hajtogatja össze" a zoknikat. A férfi ugyanis nem gombócozza, hanem egymásba dugja a két zoknit, így olyan mintha csak az egyik fél pár lenne meg a ruhadarabból. A felvételt ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.