Korunk egyik legnépszerűbb tartalommegosztó platformja a TikTok. A közösségi felületen azonban nemcsak táncos videókat, hanem oktató jellegű kisfilmeket is találhatunk.

Az egyik TikTok-felhasználó, - akinek több mint kétszázezer követője van -, rendszeresen posztol edukatív videókat. Az egyik posztját pedig felkapta az internet, ugyanis lerántotta a leplet arról, miért színesek a fogkefék sörtéi. Mind kiderült, a kommentelők jelentős része nem tudta, mire való a kefék fején található "jelzés".

Jess a videójában elárulja, hogy okkal színesek a kefék sörtéi. A gyártók ugyanis ezzel jelölik, mekkora az ideális mennyiség a fogkrémből. Nem kell ugyanis a kefe fejének egészét végigkenni a fogkrémmel, elég csak egy borsónyit használni belőle. Pont akkora mennyiséget, mint amekkora területet elfoglalnak a fogkefe fején a színes sörték – számolt be róla a DailyStar.

A napokban egy másik TikTok-videó is vírusként terjedt az interneten. A felvételen egy fiatal nő látható, ahogy kipróbálja azt a módszert, ahogy a párja "hajtogatja össze" a zoknikat. A férfi ugyanis nem gombócozza, hanem egymásba dugja a két zoknit, így olyan mintha csak az egyik fél pár lenne meg a ruhadarabból. A felvételt ide kattintva tudjátok megnézni.