Elvis-imitátor adta össze Kourtney Kardashiant és Travis Barkert

Forrás: AFP/Angela Weiss -
esküvő One Love Wedding Chapel Las Vegas házasság Kourtney Kardashian Travis Barker Kardashian Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legidősebb Kardashian-lány most először mondta ki valakinek a boldogító igent.

Kourtney Kardashian is állandó szereplője a családukról szóló amerikai valóságshow-nak, így nem csoda, hogy szinte mindenki ismeri az arcát. Várható volt, hogy nem tudja titokban megejteni esküvőjét, amelyre a hírhedt Las Vegas-i kápolnában, a One Love Wedding Chapelben került sor.

Kourtney és kedvese, Travis nem sokkal az esküvőjük előtt Forrás: AFP/Angela Weiss

A legidősebb Kardashian-lány kihasználta, hogy épp Las Vegasban tartózkodott a párjával. Mindketten hivatalosak voltak a Grammy-díjátadóra, ahol Kourtney kedvese, a Blink-182 dobosa, Travis Barker is fellépett. A szerelmespár a Grammy utáni éjjel fogadott örök hűséget egymásnak, méghozzá egy felszentelt Elvis-imitátor előtt – írja a TMZ.

Travis még tavaly ősszel kérte meg szerelme, Kourtney kezét.

A portál úgy értesült a Kourtney-hoz közel álló forrásaitól, hogy a pár nem rendelkezett házassági engedéllyel, amely nélkül érvénytelen a frigy. A kápolna viszont azt közölte a lappal, hogy a hivatalos papírok nélkül végre sem hajtották volna a ceremóniát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.