Köböl Anita őszintén vallott nárcisztikus exéről: "Döbbenetes és sokkoló volt"

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
nárcisztikus férfi Köböl Anita ex nárcizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita őszintén beszélt arról, hogy milyen egy nárcisztikus mellett élni.

Köböl Anita a #nofilter - Nők filter nélkül című sorozat legújabb adásában beszélt arról, hogy mit élnek át azok, akik egy nárcisztikus személlyel élnek párkapcsolatban. Mivel a műsorvezetőt személyesen is érintette a téma, beszámolt saját tapasztalatairól is.

Köböl Anita Forrás: Instagram/Köböl Anita

"Először csak nem érted, mi történik. Miért vagy állandóan megkérdőjelezve, hibáztatva, leteremtve. A módszeres rombolásnak köszönhetően viszont egy ponton te magad is eljutsz odáig, hogy bizonytalanná válsz:mindabban, amit addig hittél és gondoltál a dolgok helyességéről. Végül saját magadat is megkérdőjelezed. Ha szerencséd van, időben kapcsolsz. Ha viszont teljesen behálóz, akkor akár függőségig is vezethet, amiből nagyon nehéz kitörni. Számomra döbbenetes és sokkoló volt a felismerés, a szerzett traumákat csak hosszú idő után tudtam feldolgozni magamban és csupasz valójukban látni, ami viszont már felszabadító volt" – mondta a csinos műsorvezető.

Nem ez volt az első, hogy Köböl Anita komoly témákat feszegetett. Legutóbb annyira megviselte a téma, hogy elsírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.