Napi horoszkóp 2022. április 9.: a Bika sorsa új fordulatot vesz, az Oroszlán új életcélt talál

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bolygók felerősítik a fogékonyságunkat a spiritualitásra, most erős sugallatokat, megérzéseket kaphatunk az égiektől. 

Kos (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint ne azon bánkódj, amit hiányolsz az életedből, hanem inkább örülj annak, amid van. Az anyagi értékeken is túl kellene látnod: sok olyan értéked van, melyek pénzben nem mérhetők. Ki tudná megsaccolni például a téged körbevevő szeretet árát?

Bika (04.21.-05.20.)


A Jupiter és a Neptunusz együttállása nagy megérzéseket, ihletettséget és szerencsét jelez. A sorsod új fordulatot vehet ezen a szép napon, amikor az érzések, a szeretet áradását tapasztalhatod a családodban, otthonodban, barátaid társaságában.

Forrás: Shutterstock

Ikrek (05.21.-06.21.)


Inkább ne tervezz semmit mára, hanem hagyd, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg veled, amire már régen vágytál, amit talán el is feledtél.

Rák (06.22-07.22.)


A Jupiter és a Neptunusz együttállása még fogékonyabbá tesz a spirituális tapasztalatok, élmények irányába. Figyelj nagyon a ma éjszakai álmodra, mert különleges üzenetet közvetíthet az égiektől.

Oroszlán (07.23-08.22.)


Lelkileg megújulsz, mert egy beszélgetésnek köszönhetően ráébredsz végre, mi is lehet az igazi életcélod. Tele vagy lelkesedéssel, úgy érzed, vége az életedet övező bizonytalanságoknak. A belső tűz átsegít a nehézségeken, a bizonyosságod kapaszkodó.

Szűz (08.23-09.22.)


Ha egyedül érzed magad, akkor miért nem keresed más emberek társaságát? A kesergés helyett végre emeld fel a telefont, és hívd fel a régi barátot. Egy kávézásra, sétára, mozira ő is kapható. Érezd jól magad, megérdemled!

Ide kattintva el tudod olvasni az áprilisi szerelmi horoszkópot, ITT pedig az összes jegy részletes napi horoszkópját találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.