A Sztárban Sztár után Ember Márk ismét visszatér a TV2 képernyőjére, ezúttal a Doktor Balaton című sorozatban lesz látható. A színésznek kevés ideje jut a magánéletére, és őszintén mesélt arról, hogyan éli meg ezt az időszakot. 

Ember Márk azzal kezdte, hogy mennyire örül, hogy a Sztárban Sztár döntője után szinte rögtön elindulhatott a Doktor Balaton című sikersorozat. 

"A sorozatot még nyáron forgattuk, így az most nem járt plusz elfoglaltsággal, de az igaz, hogy szombaton megvolt a Sztárban Sztár döntő, vasárnap reggel tíztől pedig már próbám volt, mert április kilencedikén, szombaton premierem volt a Thália színházban is. Jó érzés, hogy teljes valómban visszatérhettem a színházba" - kezdte Márk a Metropolnak. 

Ember MárkFotó: Marton Szilvia/Origo

A tehetséges színész arról is mesélt, hogy családja mindenben támogatja őt.

"A magánéletemre jelenleg egyáltalán nem jut időm, most csak a színház van. Talán húsvét tájékán lesz lehetőségünk a párommal elutazni és kicsit pihenni, azt nagyon várom. Ha van rá lehetőségem, akkor a szabadidőmben szívesen sportolok, bár ezt az utóbbi hetekben elhanyagoltam, ideje volna visszarázódni. A zenét viszont most egy ideig szeretném hanyagolni, ha lehetne, csöndben maradnék"- tette hozzá Ember Márk.