Újra képernyőn a Sztárban Sztár döntőse: "A magánéletemre jelenleg egyáltalán nem jut időm"

Sztárban sztár Doktor Balaton Ember Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár után Ember Márk ismét visszatér a TV2 képernyőjére, ezúttal a Doktor Balaton című sorozatban lesz látható. A színésznek kevés ideje jut a magánéletére, és őszintén mesélt arról, hogyan éli meg ezt az időszakot. 

Ember Márk azzal kezdte, hogy mennyire örül, hogy a Sztárban Sztár döntője után szinte rögtön elindulhatott a Doktor Balaton című sikersorozat.

"A sorozatot még nyáron forgattuk, így az most nem járt plusz elfoglaltsággal, de az igaz, hogy szombaton megvolt a Sztárban Sztár döntő, vasárnap reggel tíztől pedig már próbám volt, mert április kilencedikén, szombaton premierem volt a Thália színházban is. Jó érzés, hogy teljes valómban visszatérhettem a színházba" - kezdte Márk a Metropolnak.

Ember Márk Fotó: Marton Szilvia/Origo

A tehetséges színész arról is mesélt, hogy családja mindenben támogatja őt.

"A magánéletemre jelenleg egyáltalán nem jut időm, most csak a színház van. Talán húsvét tájékán lesz lehetőségünk a párommal elutazni és kicsit pihenni, azt nagyon várom. Ha van rá lehetőségem, akkor a szabadidőmben szívesen sportolok, bár ezt az utóbbi hetekben elhanyagoltam, ideje volna visszarázódni. A zenét viszont most egy ideig szeretném hanyagolni, ha lehetne, csöndben maradnék"- tette hozzá Ember Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.