Így él most Brunner Márta, a kilencvenes évek legnépszerűbb vetélkedőjének háziasszonya

Brunner Márta vetélkedő Mindent vagy semmit!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brunner Mártát a kilencvenes években a Mindent vagy semmit! című televíziós vetélkedőműsor háziasszonyaként ismerte meg az ország, azonban sok éve visszavonult a televíziózástól, és csak színházi színészként láthatja a közönség. A Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában Márta elmondta, hogy a színpad mellett a másik nagy szerelmet a lovak jelentik számára, otthonában, Sóskúton egy lovardát is üzemeltetnek férjével, Ács Bálinttal.

Sok-sok éve nem szerepel a tévéképernyőn Brunner Márta, de a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elmesélte, hogy színházi színésznőként mindig is aktív volt.

„Egy színésznő nem érzi azt, hogy eltűnt, mert mondjuk aktívan szerepel színházakban, ahol átlagosan ugyan csak 500-200-100 ember látja, de folyamatosan találkozik a közönséggel. Nyilván a tévé képernyője nagyobb nyilvánosságot jelent, de onnan már nagyon rég eltűntem. Azóta felnőtt egy generáció... De én akkor is, amikor aktívan televízióztam, közben színésznő voltam, és most is, így én nem érzékelem ezt az eltűnést. Az Új Színházban játszom idestova 10 éve, előtte 14 évig a székesfehérvári Vörösmarty Színháznak voltam a tagja. Régóta kettős életet élek, van egy kis lovardánk, lovakkal, lovasokkal, gyerekekkel és lovastáborokkal Sóskúton. A színház és a lovak világában próbálom keresni az egyensúlyt, hogy mindenhol eleget tegyek és eleget legyek" – árulta el Márta, aki a forgatásra is épp egy próbáról érkezett.

Brunner Márta jó ideje eltűnt a képernyőről tv2

A színésznő mesélt a lovak iránt érzett szeretetéről, arról, hogyha kell, bármilyen fizikai munkát elvégez saját lovardájában. Rengeteg állatot tartanak, köztük egy Mary nevű kakast is, és ha úgy adódik, akkor a csirkéhez is állatorvost hív, soha nem vágna le egyet sem.

Márta azt is elárulta, hogy nem mindenáron akar a médiában szerepelni, férjével sok felkérést utasítottak vissza, de ezt nem bánja, mert úgy gondolja, hogy minden, amiben szerepelt, és amit tett, arra büszkén tekint vissza. A színésznő arról is mesélt, hogy fiatalkorában sok színházi munkától azért esett el, mert a televízióban is szerepelt.

„A 90-es években az, hogy egy színésznő egy kvízműsorban szerepel, nem volt elfogadott" – magyarázta Brunner Márta, akit a rengeteg előítélet nagyon rosszul érintett, de úgy érzi, azért sokat köszönhet is a televíziónak. Mártát az idősebb korosztály képviselői még mindig felismerik az utcán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.