Gyermekeiként szereti 50 patkányát, ezért minden nap megfürdeti kedvenceit a mosogatóban

Forrás: Együtt a Kisállatokért Alapítvány -
patkány kedvenc házi állatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ők az én kisbabáim" - mondta patkányairól a nő, aki rajong kedvenceiért.

Ami másnak a kutya, macska, hörcsög, az az 51 éves Michele Raybonnak a patkányt. Az első néhány példányt, a két meztelen patkányt, Elvist és Chuckot, valamint két csuklyás patkányát, Lucyt és Ethelt 2018-ban kapta a kétgyerekes anyuka, aki ma már 25 nőstény és 25 hím tulajdonosa.

A kaliforniai Palmdale-ben élő Michele tavaly év végén tett közzé egy videót a Facebookon, melyben megmutatta, hogy fürdenek patkányai a mosogatóban. A videót több mint 350 ezren látták.

„Ők az én babáim, nem tehetnek rosszat. Mindegyiknek megvan a maga saját személyisége, van, amelyik jobban, van amelyik kevésbé ragaszkodik hozzám" - mondta el a nő, hozzátéve, hogy a patkányai nagyon szociálisak, de van, amelyik barátságosabb, míg más példányok kevésbé azok.

Michele az első patkányait Texasból kapta, és mivel Kaliforniában nem talált tenéysztőt, maga állt neki az patkénytenyésztésnek. Eleinte eladta az állatokat, de aztán abbahagyta az árusítást, és megtartotta magának kedvenceit.

Forrás: Együtt a Kisállatokért Alapítvány

Az asszony azt is elmesélte a Mirrornak, hogy vendégei eleinte megrökönyödnek ennyi patkány látványától, de sokan közülük rövid idő alatt megbarátkoznak az állataival, sőt, meg is szeretik azokat. És persze van, aki soha nem képes levetkőzni az előítéleteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.