Az egykori Metal Lady, Bíró Ica a közelmúltban vesztette el imádott kiskutyáját, de azóta is gyakran álmodik vele. Úgy gondolja, szeretteink a túlvilágról is képesek üzenni nekünk.

Bíró Ica több mint egy évig küzdött azért, hogy kiskutyája minél tovább vele maradhasson, és jobban legyen, de sajnos nem így lett.

Végül úgy döntöttem, ne szenvedjen, ezért megkértem az orvost, hogy altassa el. Hiszem, hogy gazdiként így tudtam neki segíteni

-kezdte az egykori modell a Blikknek. Szerencsére álmában sokszor látja őt, és biztos abban, hogy ezekkel az álmokkal négylábúja szeretne üzenni neki.

"Szerencsére az álmaimban mindig boldog, látom, hogy jó sora van, és mintha beszélne is hozzám, és azt mondja, minden rendben van vele. Ez nagyon megnyugtat, de hiszek is abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, és mivel én szeretném azt hinni, hogy neki már jobb, talán ezért is üzen.

Forrás: biroica.hu

Ica hisz abban, hogy a szeretteink a haláluk után is velünk maradhat, sőt, volt, hogy édesapja üzent neki.

"Ahogy az iskolában is megtanuljuk, az energia nem vész el, csak átalakul. Abban hiszek, hogy a szeretteinkkel egy hullámhosszra tudunk kerülni spirituális úton. Lehet ebben hinni vagy nem hinni, de én abszolút nyitott vagyok erre (...)

 Apukám rendszeresen feltűnik az álmaimban. Egyszer anyukámmal egy kulcsot kerestünk nagyon, de sehogy sem akart előkerülni. Majd egyik éjjel anyu álmában megjelent apu, és beszélgettek, közben elárulta, hol van a keresett tárgy. Másnap odamentünk a polchoz, valóban ott volt. Rendszeresen kapok választ a kérdéseimre álmomban"

-mondta a fitnesz-lady, aki kegyetlen időszakon van túl.