szexuális tevékenységre való felajánlkozás ByeAlex Rákóczi Benjamina Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex hosszú Facebook-posztban akadt ki.

Az énekes és Rákóczi Benjamina már hónapok óta alkotnak egy párt, és rendszeresen osztanak meg szerelmes fotókat közösségi oldalaikon. A napokban olyan képet tett ki ByeAlex, ami sokakat kiakasztott, és addig-addig jelentették a képet, amíg az Instagram szexuális tevékenységre való fejalánlkozás címén törölte a fotót. ByeAlex pedig képtelen volt szó nélkül hagyni a történteket, és hosszú Facebook-bejegyzésben mondta el a véleményét.

"Tegnap - egyébként kis hezitálás után - kiraktam a szerelmemmel egy tükör előtt ölelkezős képet, amin ugyan jóllehet nem volt rajta felső és rajtam sem: az ég világon SEMMI nem látszódott. Se cici se semmi. De még csak az én mellkasom sem. Annyi volt a fotón, hogy két ember, egy férfi és egy nő szeretik egymást" - kezdte. Hozzátette, ő nem tolja mások arcába a magánéletét, hiszen nem nyilatkozik róla, csupán a saját közösségi oldalaira tesz ki olyan képeket, amilyeneket mindenki más is ki szokott. "Aztán, valakiknek szemet szúrtunk. Addig jelentgették a fotót arra hivatkozva hogy "szexuálisan ajánlkozunk" rajta, hogy az insta törölte. Igen? Tényleg? Rgyet garantálok: nem akarunk másokkal szexuális tevékenységet folytatni, mivel mi egymást imádjuk!" - folytatta.

"(...) vagy bekapcsolod a tévét és félig ismert emberek nyilatkoznak a szexuális életükről, hogy milyen nyílt kapcsolatban élnek, épp ki dugja a feleségüket vagy őket; mindezt 12-es karikával. Engem amúgy nem zavarnak ezek igazából. Mert lesz*rom. Görgetek, kapcsolok. amúgy is ha valaki nem szent, az én vagyok. A zenéim tartalma sok esetben egy sötétlelkű, önző és gátlástalan ember életét mutatják be. De zenében..."

"Csak hát a kettős mérce az zavar b*szottul. Az nagyon zavar. Mert legyünk már őszinték! Mi van a képen? Egy nő és egy férfi öleli egymást szerelmesen, semmi szexust nem sugallva vagy mutatva. Meztelenül, ahogy anyánk is világra hoz bennünket... " - zárta gondolatait.

A teljes bejegyzést a fenti képre kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.