A túlvilágról üzent Kis Grófo elhunyt édesapja

Forrás: Instagram/Kis Grófo -
Kis Grófo halál túlvilág üzenet édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo elképesztő dolgot mesélt: üzent neki a túlvilágról elhunyt édesapja. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kis Grófo nagyon aggódott a családjáért, ugyanis bátyja és édesapja is elkapták a koronavírust. Nagy Grófo lélegeztetőgépre is került, kórházi ápolásra szorult, majd sajnos minden küzdelem ellenére életét vesztette.

Forrás: Instagram/Kis Grófo

Közel 4 hónapja már, hogy megtörtént a tragédia, ám a család nagyon nehezen fogadja el, hogy a mindössze 49 éves Nagy Grófo valóban távozott az élők sorából. Történt azonban nemrég valami, ami segített nekik a történtek feldolgozásában,

mégpedig az, hogy üzenetet kaptak az elhunyt édesapától a túlvilágról.

"Családtagunk a gyermek, aki látta és beszélt édesapámmal, és tőle tudjuk, hogy meggyógyult, és boldog odafönn a mennyországban. A kislány nem tudhatta mi történt, a gyerekeket ugyanis óvjuk és távol tartjuk a fájdalomtól, amit mi felnőttek megélünk, mégis amit mondott és látott, az teljes bizonyosság volt számunkra. Az üzenet pedig felszabadította a lelkünket, s tudván jól van, képes voltam elengedni édesapámat" - mesélte a mulatós sztár a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.