Rendőrt hívtak az egykori tinisztárra - tagadja, hogy bevette volna vőlegénye gyógyszereit

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
színésznő Anna Bynes gyógyszer rendőrség gyámság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinifilmek egykori sztárjára, aki nemrég szabadult szülei gyámsága alól, vőlegénye hívta ki a rendőrséget egy veszekedés közben. 

Csütörtökön kora reggel a 36 éves színésznő közzétett egy videót az Instagramon, amelyben azt állította, hogy vőlegénye, Michael, akivel 2019 végén találkozott "felhagyott a gyógyszereinek szedésével", és "megrongálta az édesanyja otthonát." Azt is állította az azóta törölt videókban, hogy a férfi visszaesett.

Amanda Bynes Forrás: AFP/Neilson Barnard

"A viselkedése riasztó, és félek, hogy mit fog tenni... Komoly segítségre van szüksége. Kirúgtam a házamból" - mondta Bynes, aki egy későbbi frissítésben hozzátette, hogy boltban vásárolt egy drogtesztet, azzal ellenőrizte Michaelt, aki tisztának bizonyult.

A férfi a veszekedés közben helyi idő szerint hajnali 2:30 körül hívta a rendőrséget, és azt állította, hogy Bynes bevette néhány Adderall-tablettáját. Bynes ügyvédje, David Esquibiasa a People-nak küldött nyilatkozatában azt írta: "Amanda és Paul összevesztek szerda este. Amanda, hogy ne fokozódjon a feszültség és saját biztonsága érdekében elhagyta a házat, ahol Paullal tartózkodott. Nem volt ott, amikor a rendőrség megérkezett."

"Amanda azóta hazament, és tagadja Paul állításait, hogy bevette volna a gyógyszereit. Továbbra is a jólétére összpontosít" - nyilatkozta az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.