"Szerelem első látásra!" - 12 évvel ezelőtt itt találkozott először egymással Czutor Zoli és felesége - Fotó

Czutor-Kilián Zsanett Czutor Zoltán család szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoltán és felesége, Zsanett 12 évvel ezelőtt ezen a napon pillantották meg egymást először. A mesébe illő találkozást a háromgyermekes édesanya osztotta meg a közösségi oldalán.

12 éve élnek harmóniában és hatalmas szerelemben Czutor Zoliék. Az évek során nemcsak szerelmesek, hanem egymás házastársai is lettek és született három csodálatos gyermekük. A legkisebb, Franciska nemrég született.

"Ma 12 éve, hogy megláttuk egymást a VEN-en (Veszprémi Egyetemi Napok)! Én épp jegyeket adtam ki a konténerből, Te meg közeledtél a zenekaroddal. Egyszer csak Te következtél. De Hozzád kimentem, hogy személyesen adjam fel szalagot, amit véletlenül leejtettem, egyszerre hajoltunk le, és összeért a fejünk. Közben virágszirmok hullottak. Azt már mi tettük hozza poénosan, hogy a háttérben Barry White szólt.

Szóval ott kezdődött minden! Szerelem első látásra! Azóta 3 Czutorborsó boldog anyukája vagyok. A szerelem még erősebb, mint valaha. Jókor voltunk jó helyen. Szeretlek, köszönöm, hogy vagy!"

- írta a közösségi oldalán Zsani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.