Nyáron Luca, Rebeka és Franciska után újabb hölgy érkezik a Stohl családba.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, kisbabát vár Stohl András felesége, Vica. A színésznek nyáron születik ötödik gyermeke, akiről a minap az is kiderült, hogy kislány.

A TV2 sztárja egy pillanatig nem bánja, hogy újabb lánnyal bővül a Stohl család, sőt, titkon erre vágytak mindketten - vallotta be a Blikknek.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy kislányunk születik, ráadásul a nyáron, így aztán tényleg minden álmunk valóra vált. Őszintén szólva mindketten lányt szerettünk volna Vicával. Alig várjuk már, hogy végre köztünk legyen!"– árulta el boldogan a leendő ötszörös apuka.

Stohl András és VicaForrás: Instagram/stohlandras

A színész és műsorvezető nőuralomban éli a mindennapjait, ám ezt egy picit sem bánja. Stohl imádja a nagycsaládját, és azt is jól viseli, hogy a gyerekek gyorsan felnőnek.

"Még ott van a két kicsi, így még a kisgyerekes apuka érzés is megvan. De hogy két ilyen szuper felnőtt ember a két nagylányom, és hogy tényleg a barátaim, az nagyon jó érzés. Maguktól jönnek, nem kell őket noszogatni, ők hívnak, hogy szeretnének kint aludni, és ez nekem hatalmas boldogság. Annyira büszke vagyok a családomra! Népes mozaikcsalád a miénk, de hihetetlenül szívmelengető érzés, hogy össze tudunk jönni mindannyian"

– mondta korábban a lapnak a színész.