Bárdosi Sándor Növényi Norbert Skorpió családtag család Üdv a Családban!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori élsportoló régóta kacérkodott a gondolattal, hogy az edzőterembe egy élő skorpiót szerezzen be. Bár felesége mindvégig irtózott ettől, Bárdosi bizalmat szavazott a skorpiónak, amelynek remek helyet talált a teremben.

Nem akármilyen családtaggal bővült a Bárdosi-család. A családfő egy ideje már kacérkodott a gondolattal, hogy edzőtermébe egy különleges állatot, méghozzá egy skorpiót szerezzen be. Felesége ellenállása mindeddig visszatartotta, ám Bárdosi végül valóra váltotta régi nagy álmát.

„Nagyon tetszenek a skorpiók, szerintem rendkívül különlegesek. A teremben, egy szép terráriumban pedig nagyon jól mutatna egy. Bár Ildi még az ötlettől is rosszul volt, úgy voltam vele, hogy nem várok tovább, nézzük meg közelről, milyen egy ilyen állat"

mondta Bárdosi Sándor, akinek felesége nemegyszer felsikított, amikor a skorpió megmozdult.

Forrás: Spotlight media

„Semmi bajom ezzel az állattal, de ő nem ide való. Teljesen más két kutyát tartani, mint egy skorpiót. Neki nem itt van az élettere, ez nem hétköznapi, hogy egy skorpió a terráriumból figyel. Bár Sanyi azt mondta, letett erről az ötletéről, úgy látszik, ez csak átmeneti volt. Nem tudok lelkesedni ezért a dologért" – mondta Bárdosi Ildikó, akinek férje hamar összebarátkozott a skorpióval.

„Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli, ráadásul alapos felkészítést kaptunk arról, hogy hogyan is kell tartani egy ilyen állatot. Ez már egy kifejlett egyed, az etetését még gyakorolnunk kell, de szerintem nem lesz vele gond. Szerintem jól megleszünk" – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.