Bárdosi Sanyiék megmutatták új, kertes házukat – Videó

ház Bárdosi Sándor otthon Bárdosi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt tíz évben hétszer költözött Bárdosi Sanyi és családja, de azt mondják ez lesz az utolsó. A gyönyörű saját, családi ház ugyanis álmaik otthona.

Egy évig készült Bárdosi Sanyiék álomotthona, Ildi szerint ha egy építkezést túlél egy párkapcsolat, akkor bármit. Végre beköltözhettek a házba, azok után, hogy albérletük nem rég kigyulladt.
A család borzasztóan örül a saját, kertes háznak. Fontos volt számukra, hogy ne legyenek falszomszédok, mert meglehetősen „olaszosan" élnek, ahogy Sanyi fogalmaz, aki elárulta, az ajtókat se szereti az otthonában, ezért csak a mosdóban van.

A Mokka stábját körbevezették a régóta vágyott otthonukban, amelyben egyelőre még pakolnak. Kiderült, már egy kínos jelenet is történt a házban. Ugyanis megérkezett a takarítónő, ám Sanyi erről nem tudott, így meztelenül járkált a lakásban, amikor szembe találta magát vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.