Felismerhetetlenné botoxozták Nicole Kidman arcát: fotó

botox Nicole Kidman plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt Nicole Kidman azt állította, hogy minden természetes rajta, később bevallotta, ő is kipróbálta már a botoxot. Nos, legutóbbi Instagram-képét látva most már ezt le se tagadhatná: szinte felismerhetetlenek az arcvonásai. 

„Sok mindent kipróbáltam, de a sporton és a helyes táplálkozáson kívül a legtöbb dolog nem segített. Még a botoxot is kipróbáltam, de nem tetszett, ahogy az arcom utána kinézett. Most már nem használom, és örülök, hogy újra tudom mozgatni a homlokomat" - idéz kotábbi nyilatkozatából a Blikk.

Kidman alábbi fotója alatt azonban nem fogták vissza magukat a kommentelők, akik úgy vélik, a színésznő újra botoxoltat, korábban pedig arról is beszéltek, hogy komolyabb plasztikai műtéteknek is alávetette magát.

A rajongók egyébként nem először kapják fel a fejüket kedvencük egy-egy képét látva. Ezen a fotón Kidman például teljesen felismerhetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.