közös fotó Fotó Háber Szulák Andrea párja Szolnoki Péter Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea februárban állt nyilvánosság elé és elárulta, hogy ismét rátalált a szerelem. A népszerű énekesnő, akit műsorvezetőként és színésznőként is ismer az ország, most egy új férfi oldalán mutatkozott.

Sokan meglepődtek tavaly nyáron, amikor kiderült, hogy Szulák Andrea exférje az ismert híradós, Marsi Anikó oldalán találta meg a boldogságot. Nem sokáig volt egyedül azonban Andi sem, aki pár héttel ezelőtt önként vállalta fel új kapcsolatát, bár szerelme kilétét titokban tartotta.

Szulák Andi a napokban egy férfivel készített közös képet és a rajongói elsőre biztosan azt hitték, hogy párja oldalán mutatkozik az énekesnő. Andi azonban nem szerelmével, hanem régi barátjával és kollégájával, a Bon Bon frontemberével fotózkodott. Az apropó is különleges volt, ugyanis mindketten hivatalosak voltak a népszerű humorista, Nádas György hatvanadik születésnapjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.