"Nem vagyok egyedül" - Szulák Andreára rátalált a szerelem

boldogság házasság párkapcsolat szerelem énekesnő Szulák Andi Szulák Andrea egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mága Jennifer - Sztárok az életemből című műsorban hazai sztárok, zenészek, színészek, híres emberek engednek bepillantást nyerni az életükbe. Többek között Szulák Andrea is betekintést engedett a magánéletébe, és elárulta: rátalált a szerelem.

Nagy port kavart tavaly nyáron az, hogy kiderült, Szulák Andrea exférje összejött Marsi Anikóval. Az énekesnő akkor gúnyosan kommentálta a történteket, most viszont úgy tűnik, rátalált a szerelem.

- mondta Szulák Andrea a műsorban. Az énekesnő arról is vallott, mik a tervei az idei évben.

"Én nagyon régóta nem tervezek, vagyis mióta van ez a csodálatos pandémia. Teszem a dolgom, most elkészült egy újabb lemezünk, befejezzük ezzel a harmadik lemezzel ezt a szériát, amikor régi nagy magyar slágereket öltöztetünk jazz köntösbe, és ebből tervezünk egy szép nagy bemutatkozó koncertet..."

- tette hozzá Andi. Az 57 éves énekesnő a pandémiáról is beszélt. Elárulta, hogy bár eleinte élvezte a pihenést, örül, hogy visszaállt az élet a rendes kerékvágásba.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.