Az Iron Lady 100 perces dokumentumfilmje számos érdekességről rántja le a leplet a háromszoros olimpiai bajnok életével kapcsolatban, emellett feszültségből és drámából sincs benne hiány.

Katinka a sajtóvetítés után készséggel válaszolt az újságírók kérdéseire, akik többek között magánéletéről és jövőbeni terveiről faggatták.

Hosszú KatinkaForrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo

Sokakat érdekelt, hogy az úszóklasszis exférje, Shane Tusup miként vette ki a részét a film munkálataiból. Lajos Tamás producer szerint az amerikai nagyvonalúan felajánlotta saját felvételeit a közös munkából, másra azonban nem volt hajlandó.

Sokszor kerestük, de nem kívánt nyilatkozni a filmhez – mondta Katinka a Borsnak.

A KATINKA című alkotásban a bajnoknő jelenlegi vőlegénye, Gelencsér Máté is szerepet kapott, a nézők pedig az utolsó képkockákból szerezhettek tudomást arról, hogy a pár már javában szervezi az esküvőt. A sajtóeseményen az is kiderült, pontosan mikorra tervezik az örömteli eseményt: egy szép nyári napon szeretnék kimondani a boldogító igent.

Az Iron Lady jelenleg a júniusi világbajnokságra készül, viszont nagy változás, hogy ma már el tudja képzelni az életét a versenyszerű úszás nélkül.

Azt nem gondoltam volna gyerekként, hogy 33 évesen is ezt fogom csinálni. De egyre többet foglalkoztat a családalapítás is. S hogy mi lesz akkor, ha abbahagyom? Gyerekek úszásoktatásával szeretnék foglalkozni. Amerikában pszichológia szakon végeztem, azt a vonalat sem engedem el – mesélte Hosszú.