Hosszú Katinka elárulta, mihez kezd, ha abbahagyja a versenyszerű úszást

Fotó: Koncz Márton / Travelo -
Katinka (film) film Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady 100 perces dokumentumfilmje számos érdekességről rántja le a leplet a háromszoros olimpiai bajnok életével kapcsolatban, emellett feszültségből és drámából sincs benne hiány.

Katinka a sajtóvetítés után készséggel válaszolt az újságírók kérdéseire, akik többek között magánéletéről és jövőbeni terveiről faggatták.

Hosszú Katinka Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo

Sokakat érdekelt, hogy az úszóklasszis exférje, Shane Tusup miként vette ki a részét a film munkálataiból. Lajos Tamás producer szerint az amerikai nagyvonalúan felajánlotta saját felvételeit a közös munkából, másra azonban nem volt hajlandó.

A KATINKA című alkotásban a bajnoknő jelenlegi vőlegénye, Gelencsér Máté is szerepet kapott, a nézők pedig az utolsó képkockákból szerezhettek tudomást arról, hogy a pár már javában szervezi az esküvőt. A sajtóeseményen az is kiderült, pontosan mikorra tervezik az örömteli eseményt: egy szép nyári napon szeretnék kimondani a boldogító igent.

Az Iron Lady jelenleg a júniusi világbajnokságra készül, viszont nagy változás, hogy ma már el tudja képzelni az életét a versenyszerű úszás nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.