Így élte túl a gyászt Delhusa Gjon és fia: a zenész menye egy kislányt hagyott árván

Forrás: Delhusa Gjon/Facebook -
meny gyász család Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Delhusa Gjon tavaly áprilisban veszítette el a menyét, néhány hónapos unokája édesanyját. Csak a hot!-nak mesélte el, mi segített nekik túlélni a gyászt és visszatérni a mindennapi életbe.

Már jó ideje gyakorolja a szeretetteljes elfogadást az énekes. Hét évet töltött Indiában, ahol megismerkedett a buddhista tanok útmutatásával. Ez is segített neki megbékélni a történtekkel. A gyász időszakában ezzel a bölcs szeretettel fordult a fia felé is; a volt feleségével együtt támogatták, hogy az unokájuk minél kevesebbet érezzen a szomorúságból.

"Kemény védőburkot vontunk a fiam köré. A kis Zoéval a volt feleségemhez költöztek, aki csodálatos anya: ismét föláldozta a szabadidejét a gyermekéért. A menyem szülei kéthetente egy teljes hétvégére felutaznak vidékről, emberfeletti energiával segítenek. Nagy szeretet veszi körül apát és a kislányát" – mesélte a 68 éves énekes.

Delhusa Gjon és a kis Zoé Forrás: Delhusa Gjon/Facebook

A fiatal apuka gyesen van; úgy tervezi, hogy szeptemberben megy vissza dolgozni, ha Zoé elkezdi a bölcsődét. Az énekes szerint már tud mosolyogni.

"Érzem, hogy Macó kiegyenesedett. Tisztelettel gyászolt egy évig, lassan kezd színesebb ruhákat felvenni. Kinyílt, örömmel bolondozik a gyerekkel, aki nagyon mosolygós, vagány, nevetős lány lesz, mert a fiam férfienergiákkal neveli, nem engedi például nyafogni. A felelősségteljes környezet a babára is jól hat. Csodálatos nézni az unokámat, ahogy állandóan nevet!" – mondta a kortalan nagypapa.

Keressétek a friss HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.