hazugságvizsgáló interjú szeretethiány Gáspár Laci szeretet vallomás érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci egyik legnagyobb fájdalma, hogy sosem mutatta ki eléggé érzelmeit édesapja felé, aki túlságosan fiatalon távozott az élők sorából. 

Gáspár Laci családja nagyon szegény volt, gyermekkorát Balassagyarmaton töltötte, ahol sokszor kellett nélkülözniük, volt, hogy ennivalóra sem tellett nekik. Gyerekként sokszor sírt, amikor anyukája a boltban nem tudott valamilyen ételt megvenni neki és családjának.

Gáspár Laci Forrás: Instagram, Gáspár Laci

Sokat küzdött azért is, hogy énekes lehessen, az első tehetségkutatóba, a Kifutóba ugyan beválogatták, de végül a műsor technikai okok miatt meszűnt. Rengetegszer gondolt arra, hogy feladja, de nem akarta, hogy rajta múljon, ezért mindenhová jelentkezett.

Elsőre a Megasztárba sem jutott be, hiába tapsolta neki állva a zsűri, vigaszágas lett. Ha gyárba ment dolgozni, az becsődölt, bárhova ment, úgy érezte, a balszerencse követi őt. Végül egyik este az erősen hívő énekes azt kérte istentől, hogy másnap ne ébredjen fel. Természetesen felébredt, és telefonon jó hírt kapott: bejutott a tehetségkutatóba.

A Femcafé és a Szeretlek Magyarország közös, 20 perc őszintén című műsorában Laci arról is mesélt, hogy bár nagyon érzelmes ember, az érzéseit csak nagyon nehezen tudja kimutatni. Édesapja korán elhunyt, és az egyik legangyobb szívfájdalma, hogy nem mondta neki elégszer, hogy szereti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.