eljegyzési fotó eljegyzés Marc Anthony szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marc Anthony énekes megkérte a nála 30 évvel fiatalabb Nadia Ferreira kezét. A pár három hónappal ezelőtt vállalta fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Nadia, aki egyébként tavaly elnyerte a Miss Universe Paraguay címet, a napokban ünnepelte 23. születésnapját. Az Instagramon megosztott képeken pedig már jól látszik az ujján ékeskedő gyémántgyűrű. A Page Six által felkeresett szakértő, Mike Fried szerint az ékszer legalább 10 karátos: félmillió dollárra becsülte az értékét.

A szerelmesek egyébként nagyon hamar szintet léptek, hiszen csupán három hónappal korábban látták őket nyilvánosan először együtt.

Anthonynak egyébként ez lesz a negyedik házassága. 2000 és 2004 között Dayanara Torres szépségkirálynő, 2004 és 2014 között Jennifer Lopez, 2014 és 2017 között pedig Shannon De Lima modell volt a felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.