Heti horoszkóp (május 23. - május 29.): a Kosok az év legjobb hete előtt állnak

Forrás: Shutterstock -
csillagok horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a Bak jegyűeknek szabadságra van szükségük, a Kosoknak ez lesz az év legjobb hete, az Ikrek csillagjegy szülöttei pedig nagy szerelembe esnek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a következő napok!

BAK

Szükséged van a szabadságodra, és többet szeretnél felfedezni önmagadból. Szingliként már nem vágysz az egyéjszakás kalandokra, inkább egy hosszú távú kapcsolatot szeretnél. A párkapcsolatban élők csodálatos hét előtt állnak. Ha Bak vagy, új lendületet kapsz a héten a munka és a karrier terén is. A Merkur segít abban, hogy kihasználd a lehetőségeidet. Idegileg rendkívül ellenálló vagy, és jól bírod az időkényszert és a stresszt is. De ha sportról van szó, egyszerűen hiányzik a lelkesedés.

VÍZÖNTŐ

Az egyedülállók gondtalan flörtölésbe kezdenek a héten, a párok pedig nagyon aktív napok előtt állnak. Élvezik az erotikus hangulatot, amely a hálószobában is felfrissíti a dolgokat. A kollégáid megbíznak benned, és szívesen dolgoznak veled. A csillagok mentálisan nagyon megerősítenek és segítenek ellazulni.

HALAK

Az egyedülállók érdekes emberekkel találkoznak. A párok harmonikusan töltik az idejüket, nagyon jól szórakoznak majd egyött. Ha Halak csillagjegyű vagy, akkor a héten nagyon koncentráltan dolgozol. Szabadidődben, ha van rá alkalmad, meditációval kapcsolódj ki.

KOS

Ez lesz a 2022-es év legjobb hete a Kosoknak! A romantika királynője Vénusz és az erotikus Mars kényezteti a párokat. A szingliknek érdemes lesz most aktívan keresgélni. Szexuális vonzerőd lenyűgöző. Az igaz szerelem elérhető közelségben van. A Mars egy kulcsfontosságú kérdésben segít érvényesülni a munkahelyeden. Óriási lesz benned a héten az életöröm. Erős vagy és többre is képes leszel, mint amennyit hinnél magadról.

Ez lesz a 2022-es év legjobb hete a Kosoknak! Forrás: Shutterstock

BIKA

Szingliként értékeled a szabadságát. A nagyobb szabadság iránti vágy a kapcsolatban levőknél is érezhető. Ennek ellenére harmonikusan élnek, mert képesek mindent megbeszélni.
Bármit is változtatsz meg a munkahelyeden, az remekül fog működni. Örömmel fogadod a sport kihívásait, de azt is pontosan tudod, hogy mikor elég.

IKREK

A szerelem hírnöke, Vénusz és az erotikus Mars felkeltik az érdeklődésedet a szerelem és a flört iránt. Az egyedülállók szívét igazán megdobogtatja a következő randevú. A párok az érzések újjáéledésére koncentrálnak, és pontosan tudják, hogy mire van szüksége partnerüknek.
A csillagok felébresztik ambícióidat. A munkában jól mennek a dolgaid, érveid meggyőzik az üzleti partnereket és a kollégákat is. A szabadidődben kényeztesd magad, vegyél egy habos fürdőt.

RÁK

A kapcsolatban levők előtt számára nagyon laza hét következik: ezen a héten jól kijönek a párjukkal. Az egyedülállók randevúzni szeretnének, nyitottak az új kapcsolatokra. A Merkúr és az Uránusz kommunikatívabbá tesz, ez pedig édes flörtöket hozhat. A Merkúr és az Uránusz segít abban, hogy bölcsen és egyben sikerorientáltan cselekedj. A középpontban most a pihenés áll. Pontosan tudod, mi a jó neked, és szeretsz ragaszkodni az elveidhez. Különösen a lelkierőd van most nagyon pozitív hatással az egészségedre.

Középpontban most a pihenés áll Forrás: Shutterstock

OROSZLÁN

A csillogó csillagok csábítónak tűnnek a számodra. Szingliként olyan szexinek mutatod magad, hogy a hódolóid egyszerűen elolvadnak tőled. Többről van szó, mint egy kis flörtről. A pénzügyeidet hajlamos vagy rózsaszín szemüvegen keresztül látni - ne költekezz annyit! A Merkúr egy kis szerénységre int. A Vénusz a „dolce vitára" ösztönöz. Élvezd a jó ételeket és a laza pillanatokat a mindennapokban.

SZŰZ

Nagy lesz a héten az önbizalmad. Szingliként igényes vagy, és olyan társat keresel, aki intellektuálisan sokat nyújthat neked. A párok jobban járnak, ha kommunikálnak egymással és beszélnek a szükségleteikről. A héten teljesítened kell a munkahelyeden. A Merkúr és az Uránusz önbizalmat és lelkierőt ad, csak pozitív gondolatok járnak a fejedben. Arra koncentrálsz, ami jól megy, ráadásul kitartóbb vagy, mint valaha.


MÉRLEG

A szinglik vágyakoznak egy párkapcsolat után. Szenvedélyben nincs hiány a pároknál, de a fölösleges féltékenység, kicsinyes viták nyugtalanságot szülhetnek. A Nap és a Szaturnusz segíti az előmeneteledet. Jó a kapcsolatod a főnököddel vagy más fontos emberekkel, és nagyon ügyesen használod a kapcsolataidat. Kozmikus hajlamaid nyugtalanságot okoznak. A szabadidődben kirándulsz, ami minden szempontból pozitív hatással van rád.

A szabadidődben kirándulsz, ami minden szempontból pozitív hatással van rád Forrás: Shutterstock


SKORPIÓ

Nagyon szép hét előtt állnak a Skorpiók. Az egyedülállók a szokásos kifinomult módon flörtölnek, a párok pedig nagyon sok romantikus percet élnek majd meg együtt. Jól kommunikálsz a kollégáiddal. A pénzügyeidet illetően azonban hajlamos vagy hanyag lenni. Gondosan ellenőrizd a számláidat! A héten nem leszel túlságosan energikus, az álmodozás mellett több pihenésre és távolságra van szükséged.

NYILAS

Ámor nyilai kilövésre készen állnak. Szingliknek érdemes flörtölni, randevúzni. A mozi a párok körében is népszerű lesz a héten. Jól bánsz a pénzzel, ne félj alkudozni, ha valamit meg szeretnél venni. Elegendő mozgást építesz be a mindennapjaidba, és még arra is marad időd, hogy teljes mértékben élvezd az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.